Shop
Ultimele 100 de articole

Uităm de unghiile cu gel! Manichiura care face furori în 2018 este mai ușoară decât crezi!

19 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
culoare unghii -sfatulparintilor.ro - foter_com
Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei și din acest motiv trebuie să ne asigurăm că mereu vom crea impresia potrivită cu o piele perfect hidratată, dar și cu o manichiură bine pusă la punct. Din acest motiv, vizita la salon este indispensabilă și trebuie strecurată în programul nostru săptămânal.
Manichiura cu gel este un must-have în zilele noastre și un serviciu la care apelează majoritatea femeilor atunci când se duc la salon. Deși ai crede că doar unghiile lungi te pot ajuta să ai un look impecabil, se pare că un nou trend este pe cale să ne schimbe total părerea despre cum arată o manichiură perfectă. Manichiura dip nails ne dovedește în acest an că simplitatea va fi întotdeauna la modă și că putem să avem unghiile perfecte chiar și în comoditatea propriului cămin.
Iată cum arată manichiura care va face furori în 2018!
Pe lângă aspect, atunci când ne facem manichiura, mai avem în vedere și durata acesteia. O manichiură care durează este obligatorie în ziua de astăzi, deoarece timpul ne este întotdeauna dușman. Noi îți propunem să renunți la manichiura cu gel, care de cele mai multe ori este și foarte incomodă, dar și la unghiile lăcuite acasă, care încep să se descojească după o zi.
Dip nails este noul trend în materie de unghii, care face deja furori pe toate site-urile de socializare. Deși aceasta a apărut de ceva vreme, a început să fie populară după decernarea premiilor Grammy. Spre deosebire de manichiura cu gel, dip nails nu implică lumini UV și rezistă aproximativ 3-4 săptămâni fără a-și pierde strălucirea.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu