Shop
Ultimele 100 de articole

Se poartă coafura French Twist. Hairstylistul Cristi Pascu te învață ce să faci ca să reziste cât mai mult timp

20 octombrie 2016, , Vizualizări:
Cristi Pascu Hairstylist

Coafura de tip French Twist este în vogă de ceva vreme, fiind adoptată de femeile cu părul lung care au nevoie să își aranjeze rapid părul acasă sau la birou, înainte de o întâlnire importantă, fără a mai trece pe la coafor.

La Hollywood, surorile Mary-Kate și Ashley Olsen sunt două dintre vedetele care au făcut această coafură și mai celebră.

Cunoscutul hairstylist român Cristi Pascu te învață trucurile prin care poți face ca această coafură lejeră să reziste mai mult timp.

 

 

Messy-French-Twist

 

  1. Părul nu trebuie să fie proaspăt spălat atunci când îl coafezi

“Întodeauna French Twist-ul va rezista mai bine pe un păr care nu este proaspat spălat, mai ales în cazul părului drept. După ce îl spălăm și îl uscăm, părul devine lucios și alunecos. Pentru ca French Twist-ul să reziste, părul trebuie să aiba o oarecare aderență, care se capată ușor de la fixativ sau diferite produse cosmetice. Nu trebuie însă să dăm în extrema cealaltă, în care să nu spălați părul câteva zile. Este suficient dacă trece jumatăte de zi după duș pentru ca această coafură să fie realizată impecabil”, declară Cristi Pascu.

 

 

  1. Accent pe fixativ

“Un French Twist trebuie fixat de la rădăcină, astfel că le recomand doamnelor să-și lase capul în jos și să aplice fixativul pe tot părul, iar apoi să execute răsucirea. Recomand fixativele aspre, cât mai puternice”.

 

french twist 3

 

  1. Taparea

“În cazul părului fin, daca vrem ca acesta să nu pară foarte rar și să se vadă spectaculos, putem apela la varianta în care tapăm tot părul. Apoi, se dă o perie pe deasupra și abia apoi se face French Twist-ul. O să rezulte o coafură cu foarte mult volum”, continuă Cristi Pascu.

 

 

  1. Folosește accesoriile potrivite

“Ca să mergem 100% pe o coafură impecabilă, este bine să apelăm la accesoriile potrivite. Pentru un păr des și creț trebuie să ai o clamă mare și puternică (care să-l strângă foarte bine). Poți să faci French Twist și fără agrafe, doar din ace de păr si efectul va fi unul spectaculos”, mai spune Cristi Pascu.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax