Roseata in obraji? Afla cum sa elimini cuperoza - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Roseata in obraji? Afla cum sa elimini cuperoza

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Roseata in obraji? Afla cum sa elimini cuperoza
roseata fetei

Una dintre cele mai frecvente afectiuni dermatologice este cuperoza. Aceasta afectiune arata fragilitatea vaselor capilare de la nivelul tenului, insa aceasta fragilitate este o problema a intregului organism, nu doar o problema estetica a fetei. Mai mult, in conditii de efort fizic, variatii de temperatura sau consum de alcool, roseata se acutizeaza. De ce? Acest lucru ni l-a explicat medicul dermatolog Elos Beauty Clinic, Dr Filis Demirgean, care ne propune si cel mai eficient tratament impotriva acestei afectiuni a tenului, fotoregenerarea cu lumina intens pulsata SPL de la Or-Light.

Capilarele pielii se dilata pentru a permite fluxului mai mare de sange sa circule, apoi revin la normal. In cazul capilarelor mai slabe, acestea nu mai pot reveni la forma initiala dupa ce si-au marit volumul. Tocmai de aceea apare roseata, aceasta fiind insotita de edem (inflamarea tesututului). Aparatul Or-Light cu lumina intens pulsata SPL va trata cu succes tenul cuperozic. Energia transmisa cu ajutorul aplicatorului determina fotocoagularea hemoglobinei din vasele capilare superficiale care absorb mai multa lumina decat pielea inconjuratoare, astfel incat vasele se reduc, iar in timp dispar. In consecinta, se reduce roseata din obraji si de pe nas, iar tenul capata o culoare uniforma”.

Lumina intens pulsata induce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata problema din interior catre exterior. Dupa chiar prima sedinta de fotoregenerare, aspectul pielii se imbunatateste considerabil, in plus, tenul va deveni mai luminos. Acest lucru se datoreaza faptului ca lumina intens pulsata SPL imbunatateste si activitatea celulara. Mai multe detalii aici.

Data articol: 29/01/2015