Pastreaza-ti tineretea cu laptisor de matca pur - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Pastreaza-ti tineretea cu laptisor de matca pur

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Pastreaza-ti tineretea cu laptisor de matca pur
intepatura de albina - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bee-3302537_1920

Imbatranirea este un proces universal, general si ireversibil. Aceasta are loc in momentul in care organismul uman nu se mai poate debarasa de deseurile acumulate de-a lungul timpului.

Tot mai multi oameni de stiinta spun ca imbatranirea este programata undeva la nivelul genelor, dar ca am putea incetini acest proces daca invatam cum functioneaza acest proces. Ei cred ca imbatranirea nu este chiar inevitabila, bazandu-se pe faptul ca multe specii de vietuitoare raman neschimbate ca aspect in decursul anilor.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

Totusi, oamenii trec prin diferite procese de-a lungul timpului, fapt care face dificila controlarea imbatranirii. Se pare ca, particularitatile stilului de viata au contributii semnificative asupra proceselor care au loc la nivel celular, astfel incat schimbari insemnate pot interveni in incetinirea programului de imbatranire.

 

Laptisorul de matca pur permite inversarea procesului de imbatranire din mai multe puncte de vedere. Acesta este un veritabil nutrient anti-imbatranire ce trebuie consumat regulat pentru a surprima multiplele carente de proteine, vitamine si minerale din alimentatia noastra actuala.

 

Citeste mai mult pe pagina ANTENASATELOR.RO

 

 

Data articol: 14/01/2015