Shop
Ultimele 100 de articole

Forma de sprâncene care te îmbătrânește cu 10 ani

29 martie 2018, , Vizualizări: 283
de ce ti se zbate ochiul - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2563491_1920
Forma sprâncenelor este foarte importantă atât pentru simetria feței, cât și pentru aspectul nostru, care poate să pară mai bătrân dacă nu ținem cont de anumite reguli. Știm că hainele, coafura, încălțămintea, culorile și accesoriile au această „putere” de a adăuga câțiva ani persoanei în cauză. Aflăm acum că și sprâncenele pot să ne îmbătrânească. Și nu cu un an sau doi, ci cu până la 10 ani.
Ca să fim sigure că îți păstrezi tinerețea nu numai în buletin, îți sugerăm să vezi mai jos ce formă de sprâncene trebuie să eviți și la ce alternative trebuie să apelezi!

Forma de sprâncene care te îmbătrânește

Așa nu!
Cu siguranță, nu îți dorești să ai niște sprâncene precum cele din imaginea de mai sus. Se vede cu ochiul liber și nu îți trebuie prea multe studii ca să îți dai seama de faptul că sunt foarte subțiri, rare și nu au o formă plăcută.
Există 3 indici de care trebuie să ții cont atunci când te pensezi, iar cosmeticianul tău trebuie să îți semnaleze abaterile, ca să nu riști să arăți cu 10 ani mai bătrână.
Într-adevăr, a fost o vreme în care sprâncenele subțiri au fost la modă, dar acum este cazul să uităm de ele. Cele mai multe femei care aleg să aibă o formă subțire a sprâncenelor sfârșesc prin a-și tatua o formă decentă. Se întâmplă asta pentru că pensarea repetată duce la stoparea procesului de creștere a părului.
Acum, că am stabilit acest aspect, vrem să îți dăm și câteva sfaturi despre îngrijirea sprâncenelor tale!
Așa da!
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu