Cum sa-ti detoxifiezi axila. Te poate scapa de cancer - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum sa-ti detoxifiezi axila. Te poate scapa de cancer

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » Cum sa-ti detoxifiezi axila. Te poate scapa de cancer

Potrivit studiilor, un barbat are riscuri de 50% sa se confrunte cu cancerul in timpul vietii, iar femeile in jur de 33% sa experimenteze un asemenea eveniment nedorit. Aceste cifre sunt foarte mari, iar oamenii de stiinta cred ca in viitor vor fi chiar mai ridicate. Cercetatorii ar trebui sa inceapa sa discute motivele pentru care se intampla asta si ce schimbari ar trebui facute in stilul de viata astfel incat cancerul sa fie combatut.

Cancerul este cauzat de agentii cancerigeni, substantele chimice cancerigene si substantele biologice cancerigene cu care oamenii intra in contact zi de zi. Acesti „agenti de transformare a celulelor” vin sub forma alimentelor, cosmeticelor, produselor pentru sanatate au devenit „ceva obisnuit” in societatea moderna. Este timpul sa pui sub semnul intrebarii mediul in care ai ales sa traiesti daca vrei sa afli cu adevarat motivul pentru care bolile sunt tot mai numeroase si mai greu de controlat.

Un exemplu excelent este legat de deodorante si alte produse pe care oamenii aleg sa si le puna pe piele. In 2007 a fost publicat in Journal of Inorganic Biochemistry un studiu in care cercetatorii au testat mostre de la 17 paciente cu cancer la san care au trecut printr-o mastectomie. Femeile care au folosit antipespirante au avut depozite de aluminiu in testurile sanilor. Analizele au aratat ca cea mai mare concentratie de aluminiu se afla mai aproape de subrat decat de mijlocul sanului.

Rezultatele testelor arata ca antipespirantele ce contin aluminiu contribuie la cancerul de san desi, cel putin deocamdata, oamenii de stiinta nu au descoperit si mecanismul prin care se intampla asta.

Trebuie amintit ca s-a demonstrat ca aluminiul este o neurotoxina ce a fost legata de tot felul de boli, ca de exemplu Alzheimer. Exista numeroase studii care au examinat potentialul aluminiului de a induce efecte toxice, lucru stabilit clar in literatura medicala.

Un alt studiu publicat in Journal of Inorganic Biochemistry in 2013 vorbeste despre nivelul ridicat de aluminiu la 19 paciente suferinde de cancer la san. De asemenea, s-a descoperit ca exista o corelatie directa intre continutul de aluminiu si nivelul de carbonil – proteina despre care s-a demonstrat ca poate creste riscul de cancer la san.

 

Trebuie, totodata mentionat ca sarea de aluminiu folosita in antipespirante a fost incriminata ca a contribuit la incidenta de cancer de san in societatea vestica.

 

 

Cum sa previi cancerul la san prin detoxifierea axilei:

  1. Transpira

Transpiratia are multe beneficii importante pentru sanatate. Unul dintre ele este faptul ca prin ea organismul elimina toxinele. In acest fel este sprijinita functionarea corespunzatoare a sistemului imunitar si ajuta la prevenirea unor boli ce au legatura cu acumularea toxinelor in corp.

 

 

  1. Apa minerala

Este buna in special apa minerala bogata in silica (dioxid de siliciu).

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie: , ,
Data articol: 02/06/2017