Shop
Ultimele 100 de articole

Cum poți scăpa rapid și sigur de grăsimea de pe abdomen (P)

24 octombrie 2019, , Vizualizări:
Cum scapi sigur de grasimea de pe abdomen

Când hainele se mulează inestetic peste colăceii de grăsime de pe burtă, când pantalonii nu te mai încap sau sunt întinși la maxim, atunci este momentul când iei hotărârea că trebuie să scapi rapid de grăsimea de pe burtă! 

Indiferent dacă ești femeie sau bărbat, indiferent de vârstă, dacă nu ești pe cale să devii mamă, grăsimea de pe abdomen nu este deloc sexy și poate genera complexe atât în cazul femeilor cât și al bărbaților.

Dietele “minune” de 7 kilograme în 7 zile nu mai păcălesc pe nimeni, efortul fizic intens nu este indicat la început, mai ales dacă ești o persoană sedentară și atunci când ai nevoie de rezultate rapide; liposucția chirurgicală pare să fie singura variantă … până acum! 

Ce-ai zice dacă ai afla că poți să începi transformarea către o talie mai suplă fără efort și fără durere? Fă cunoștință cu cele mai noi tehnologii de liposucție nechirurgicală! Ai citit bine, pentru că procedurile prezentate intră în categoria liposucției fără bisturiu, care însă oferă rezultate asemănătoare cu procedura clasică. 

Tehnologii revoluționare – categoria liposucție nechirurgicală

Tehnologia de ultimă generație Vanquish ME™ reușește să reducă centimetri buni din talie și din zona șoldurilor (“mânerele dragostei”) cu ajutorul undelor de radiofrecvență de mare putere, care țintesc în siguranță grăsimea și distrug definitiv celulele adipoase. Câmpul de energie de înaltă frecvență produce un efect termic în stratul de grăsime, protejând în același timp țesuturile și pielea din jur. Procedura distruge celulele grase prin încălzirea selectivă a țesutului adipos, prin contracția și eliminarea celulelor adipoase, fără a afecta pielea, mușchii, țesuturile sau vasele de sânge.

Aplicatorul dispozitivului Vanquish ME™ acoperă perfect abdomenul și flancurile, fiind singurul care reușește într-o singură ședință și cu o singură aplicare să acopere perfect o zonă atât de extinsă precum abdomenul. 

Deși nu există contact cu pielea, nu există durere sau timp de recuperare, Vanquish ME™ dă rezultate vizibile în reducerea circumferinței abdominale. De asemenea, are 2 aplicatoare mai mici care se pot folosi pentru a elimina și grăsimea de pe coapse. 

Un protocol complet de tratament comportă 8 ședințe săptămânale, cu rezultate care încep să se observe la 3 – 4 săptămâni. Rezultatele sunt însă cumulative, așadar la 2 săptămâni după finalizarea celor 6 ședințe se vor vedea acei centimetri în minus la care ai visat! 

Bonus point: distrugerea celulelor adipoase este permanentă, așadar, dacă îți vei menține un stil de viață sănătos, fără excese, te vei bucura de o talie mai suplă pentru totdeauna! 

În afară de Vanquish ME™, există încă alte 2 dispozitive care te pot ajuta să scapi rapid de grăsimea de pe abdomen! Criolipoliza a devenit foarte populară pentru că este una dintre primele tehnologii non invazive care obține rezultate similare cu chirurgia. 

Dispozitivul CoolTech® este aprobat de către FDA pentru că distruge celulele adipoase prin răcire, adică folosind expunerea controlată la temperaturi scăzute pentru a produce leziuni la nivelul celulelor de grăsime, în deplină siguranță, fără a afecta pielea sau țesuturile. Grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea, așadar se poate distruge grăsimea fără ca dermul să sufere. 

Rezultatele sunt foarte bune, cu mulți centimetri în minus și reducerea grăsimii localizate, care nu dispare prin dietă și sport. Sunt necesare doar 3 ședințe la un interval de 6 săptămâni pentru a te bucura de efectul de remodelare corporală. Primele rezultate se observă după 4 săptămâni de la prima aplicare, iar rezultate cu adevărat spectaculoase se observă la 2 luni după finalizarea unui program complet, mai ales dacă tratamentul de remodelare corporală este însoțit de un stil de viață sănătos și puțină mișcare. 

Bonus point: criolipoliza poate elimina grăsimea din jurul abdomenului, șoldurilor, feselor, coapselor, brațelor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau de pe linia sutienului. 

Următorul dispozitiv este cu adevărat revoluționar pentru că are, în afară de remodelare corporală, beneficii și pe partea de wellness! BodySculptor ExCell+ este o tehnologie care permite slăbirea rapidă în centimetri, combate eficient celulita și ajută la ameliorarea simptomelor de oboseală, mai ales la nivelul picioarelor. Rezultatele semnificative, dovedite clinic, de minus 2 până la 10 centimetri în talie după o medie de 12 ședințe, sunt obținute treptat, prin activarea celulară care decongestionează celulele de grăsime. 

Mai mult decât atât, se pot pierde 2 mărimi de haine după doar 12 ședințe relaxante, fără vreun efect secundar, fapt ce transformă dispozitivul BodySculptor ExCell+ în cel mai eficient dispozitiv pentru slăbire rapidă! 

Tratamentul de remodelare corporală BodySculptor trebuie repetat de minim 3 ori pe săptămână, pentru o perioadă de 4 săptămâni. Pentru rezultate mai rapide, ședințele se pot efectua zilnic. 

Durata unei ședințe de tratament BodySculptor ExCell+ este de aproximativ 30 de minute și se pierd în medie 650 Kcal. Rezultatele se vor vedea în centimetri pierduți și prin eliminarea celulitei, dar majoritatea celor care adoptă un stil de viață sănătos raportează între 2 și 10 kg pierdute pe cântar după doar 6 săptămâni! 

De asemenea, studiile clinice au raportat o talie mai suplă cu 2 până la 10 cm, o pierdere de 8,5% din grăsimea viscerală și centimetri în minus în zona abdomenului, șoldurilor, brațelor, genunchilor, coapselor și a gambelor.

Bonus point: BodySculptor ExCell+ favorizează relaxarea prin stimularea neurotransmițătorilor și îmbunătățește rata de succes a candidatelor la FIV (fertilizare în vitro) care suferă de obezitate și infertilitate.

Concluzia este simplă: uită de supa de varză sau de înfometare, care nu au decât efecte negative asupra sănătății tale și adoptă un stil de viață pe care să îl poți susține pe termen lung! Folosește-te de cele mai noi tehnologii care te pot ajuta să ajungi acolo unde îți dorești, mai repede, mai eficient, mai motivat, mai simplu și mai sigur ca niciodată! 

Vino la SKiN MedSpa București și beneficiază de o evaluare corporală gratuită și de un plan de tratament special dezvoltat pentru a răspunde nevoilor și dorințelor tale! 

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.