Shop
Ultimele 100 de articole

Culoarea pe care să nu o combini niciodată cu negru

28 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
culoarea pe care sa nu o combini cu negru
Suntem atât de obișnuite să considerăm negrul drept salvatorul absolut al garderobei noastre, încât nici măcar nu ne mai gândim atunci când îl includem în vestimentație. Însă dictonul „negru se potrivește cu orice” nu mai e de mult timp de actualitate!
Negrul, la fel ca orice altă culoare, are propriile reguli de bună purtare. Descoperă, alături de noi, care este nuanța cu care nu se potrivește. Evită să le asociezi dacă îți dorești un stil care să captiveze!
Culoarea interzisă alături de negru
Ne pare rău să îți dăm această veste, deoarece culoarea care nu se împacă defel cu negru nu este o oarecare, ci o favorită a vestimentației fashionistelor. Din păcate, rozul milenar, feblețea fetelor bine îmbrăcate, nu are ce căuta alături de negru.
Care este explicația? Negrul intensifică nuanțele cu care este combinat, conferindu-le o efervescență de care multe au nevoie, dar care pastelurilor, și în principal rozului, nu i se potrivește deloc. Mult adoratul Millennial Pink ne-a cucerit cu dulceața, cu delicatețea sa, și din păcate nu e deloc avantajat de asocierea cu puternicul negru.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu