Shop
Ultimele 100 de articole

Cosmeticele NoniCare: Cum să ai grijă de pielea ta

01 iulie 2012, , Vizualizări: 757
sfatulparinitlor.ro - Cosmeticele NoniCare

Planta Noni (Morinda citrifolia) a fost folosită ca sursă de hrană şi medicamente cu aproximativ 2.000 de ani în urmă. Toate părţile plantei sunt utilizate in tratamente pentru diverse boli in insulele Pacificului de Sud şi insulele Caraibe. Sucul de Noni sprijină sistem imunitar, creşte energia şi  performanţa fizică , este bogat in proprietăţi antioxidante. Fructul Noni are o unică formulă anti-îmbătrânire menţinând pielea sănătoasă şi cu un aspect proaspăt. Este unul dintre cele mai bune ingrediente hidratante folosite în produsele noastre cosmetice. Sucul din fructul Noni este foarte bogat în vitamine, microelemente şi aminoacizi.

 

 

sfatulparinitlor.ro - Cosmeticele NoniCare

 

 

 

 

 

 

Extractul de Aloe vera (Aloe Barbadensis) are proprietăţi antibacteriene şi antifungice, fiind de un real ajutor in tratarea infecţiilor minore ale pielii, cum ar fi  chisturile benigne ale pielii; de asemenea  poate inhiba dezvoltarea de ciuperci care cauzează Tinea. Aloe vera poate fi eficace în tratamentul plăgilor. Sucul de Aloe vera este utilizat pentru consum şi ameliorarea problemelor digestive, cum ar fi arsuri la stomac şi sindromul de intestin iritabil. Aloe Vera hrăneşte, detoxifică, normalizează tractul digestiv şi favorizează absorbţia alimentelor. Traversând organismul, echilibrează starea generală. Sucul de Aloe este bogat in vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C, E, acid folic, niacină, şi minerale precum calciu, fier, mangan, cupru, zinc şi magneziu. De asemenea, conţine până la 18 aminoacizi. Aloe vera este folosit extern pentru arsurilor solare, erupţii cutanate şi pişcături de insecte. Prezenţa aminoacizilor  ajută la regenerarea ţesuturilor. În acest fel este folosit ca ingredient in multe produse cosmetice.Companiile de produse cosmetice folosesc seva sau alte elemente derivate din Aloe Vera in  creme, săpunuri, produse de protecţie solară şi machiaj, creme de ras şi şampoane. Înca din antichitate, Aloe vera a fost utilizată in tratarea diferitelor afecţiuni, pentru efectele sale binefăcătoare asupra sănătăţii, dar şi frumuseţii. Despre Aloe Vera s-au înregistrat date pentru prima oara în Papirusul Ebers din secolul 16 î.Hr.

Pentru reţetele cosmetice NoniCare (www.nonicare.ro), au fost selectate ingrediente din extracte, sucuri de fructe şi plante, care regenerează şi hrănesc pielea şi care au, de asemenea, un rol analgezic, de calmare, hidratare şi proprietăţi antioxidante.

 

Produsele NoniCare sunt fără parabeni, silicon, parafină sau derivaţi din uleiul de parafină. În plus, preţurile acestor produse de calitate sunt mai mult decât accesibile.

Gama NoniCare conţine 3 linii de produse:

–          Linia de produse Garden of Eden, o linie completă cu filtru de protectie UV pentru îngrijirea zilnică a pielii şi corpului.

sfatulparinitlor.ro - Cosmeticele NoniCare

–          Linia de produse Intensive, un complex de hidratare intensivă pentru îngrijirea pielii persoanelor trecute de 25 de ani.

 

sfatulparinitlor.ro - Cosmeticele NoniCare

–          Linia de produse Deluxe, o gamă unică anti-îmbătrânire pentru îngrijirea pielii persoanelor trecute de 40 de ani.

sfatulparinitlor.ro - Cosmeticele NoniCare

 

 

sfatulparinitlor.ro - Cosmeticele NoniCaresfatulparinitlor.ro - Cosmeticele NoniCare

 

 

Toate produsele NoniCare au certificate BDIH.

BDIH este Asociaţia Industriilor Germane şi a firmelor de comercializare a produselor  farmaceutice, produselor de îngrijire a sănătăţii, suplimentelor alimentare şi de igienă personală (www.bdih.de). Asociaţia, situată în Mannheim, Germania, a reunit peste 440 de producători şi distribuitori de:

– Cosmetice şi cosmetice naturale

– Suplimente alimentare

– Alimente Nutritonale

– Dispozitive medicale

 

Iată o prezentare a produselor şi calităţilor NoniCare în următorul video.

 

Pentru a comanda produse NoniCare, poţi telefona la 0749.016.148 sau 0749.021.154 sau poţi intra aici.

 

Dacă eşti din Bucuresti şi te interesează produsele NoniCare, le găseşti la farmacia naturista ANISI din incinta complexului ORIZONT (Drumul Taberei).

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu