Shop
Ultimele 100 de articole

Cosmeticele NoniCare: Cum să ai grijă de pielea ta fără parabeni, silicon şi parafine

10 iunie 2012, , Vizualizări: 1,772
sfatulparintilor.ro - Noni Care - Garden of Eden

Ştim cu toţii efectele nocive pe care soarele le are asupra pielii noastre, aşa încât este de datoria noastră să o protejăm, iubim şi îngrijim cu ajutorul unor produse de calitate desprinse din natură, fără adaosuri care mai rău îi fac, cum ar fi parabeni, silicon, parafină sau derivaţi din uleiul de parafină.

 

 

sfatulparintilor.ro - Noni Care - Garden of Eden

 

 

 

 

 

 

NoniCare (www.nonicare.ro) este o linie cu totul specială de produse cosmetice BIO ce îmbină efectele extractelor naturale din sucul de Noni, rodii, ananas, papaya, aloe vera, uleiuri şi vitamine naturale. Iar preţurile acestor produse de calitate sunt mai mult decât accesibile.

 

NoniCare conţine 3 linii:

–          Linia de produse Garden of Eden, o linie completă cu filtru de protectie UV pentru îngrijirea zilnică a pielii şi corpului.

–          Linia de produse Deluxe, o gamă unică anti-îmbătrânire pentru îngrijirea pielii persoanelor trecute de 40 de ani.

–          Linia de produse Intensive, un complex de hidratare intensivă pentru îngrijirea pielii persoanelor trecute de 25 de ani.

 

Planta Noni (Morinda citrifolia) a fost folosită ca sursă de hrană şi medicamente cu aproximativ 2000 de ani în urmă. Toate părţile plantei sunt utilizate în tratamente pentru diverse boli în insulele Pacificului de Sud şi insulele Caraibe. Sucul de Noni sprijină sistem imunitar, creşte energia şi  performanţa fizică, este bogat în proprietăţi antioxidante. Fructul Noni are o unică formulă anti-îmbătrânire menţinând pielea sanătoasă şi cu un apect proaspăt. Este unul dintre cele mai bune ingrediente hidratante folosite în produsele noastre cosmetice. Sucul din fructul Noni este foarte bogat în vitamine, microelemente şi aminoacizi.

 

 

NoniCare – Garden of Eden: Loţiune de corp cu filtru  protecţie UV

 

sfatulparintilor.ro - Noni Care - Garden of Eden

Aceasta este o loţiune de corp protectoare ce previne impactul negativ al factorilor externi. Prezenţa  sucului de noni şi aloe, precum şi a extractelor naturale de ananas, a uleiurilor de nucă de cocos şi de floarea-soarelui stimuleaza procesele naturale de aparare ale pielii.

Instrucţiuni de utilizare: o dată pe zi dimineaţa şi / sau loţiune seara masaj în piele.

 

 

NoniCare – Garden of Eden: Cremă facială cu filtru UV

 

sfatulparintilor.ro - Noni Care - Garden of Eden

Aceasta este o cremă de protecţie cu rol de prevenire a impactului negativ asupra pielii din mediul înconjurător. Prezenţa de suc de fructe noni şi aloe vera, precum şi extract de ananas naturale şi de nucă de cocos şi uleiuri de floarea-soarelui stimulează procesele naturale de apărare ale pielii.

Instrucţiuni de utilizare: o dată pe zi dimineaţa şi / sau seara, după spălare, se aplică o cremă pe pielea gâtului şi a decolteului.

 

 

 

NoniCare – Garden of Eden: Balsam de buze cu filtru UV

sfatulparintilor.ro - Noni Care - Garden of Eden

Un balsam de buze delicat având în cantităţi mari ingrediente naturale, cum ar fi sucul de fructe noni şi aloe, ananas şi papaya. Datorită prezenţei uleiului de nucă de cocos, untului de Shea şi untului de cacao, balsamul de buze nu doar hidratează excelent, dar şi netezeşte şi regenerează buzele crăpate. Balsamul de buze este potrivit pentru utilizare atât ca un balsam protector şi ca baza pentru rujul colorat.

 

 

 

NoniCare – Garden of Eden: Mască purificatoare pentru faţă

sfatulparintilor.ro - Noni Care - Garden of Eden

Mască purificatoare cu un conţinut ridicat de argilă mediteraneană şi extracte de fructe exotice (noni, ananas, papaya, palmier pitic). Masca acţionează ca un keratolitic blând (exfoliant), ajutând  la purificarea şi revitalizarea pielii. Mineralele şi oligoelementele (compuşii de calciu, magneziu şi aluminiu) vitaminele  şi aminoacizii din argilă şi gliconutrienţii (sacharidele) din extractele  de fructe hrănesc şi regenerează  pielea. Masca se îndepărtează de pe faţă şi gât, după aproximativ 20 de minute de la aplicare, cu apă sau tonic.

 

 

Certificat

 

 

Toate produsele NoniCare au certificate BDIH.

BDIH este Asociaţia Industriilor Germane şi a firmelor de comercializare a produselor  farmaceutice, produselor de îngrijire a sănătăţii, suplimentelor alimentare şi de igienă personală (www.bdih.de). Asociaţia, situată în Mannheim, Germania, a reunit peste 440 de producători şi distribuitori de:

– Cosmetice şi cosmetice naturale

– Suplimente alimentare

– Alimente Nutritonale

– Dispozitive medicale

 

Iată o prezentare a produselor şi calităţilor NoniCare în următorul video.

 

 

Pentru a comanda produse NoniCare, poţi telefona la 0749.016.148 sau 0749.021.154 sau poti intra aici.

 

Dacă eşti din Bucuresti şi te interesează produsele NoniCare, le găseşti la farmacia naturista ANISI din incinta complexului ORIZONT (Drumul Taberei).

 

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu