Shop
Ultimele 100 de articole

Ce tunsoare ți se potrivește în funcție de structura firului de păr

10 august 2016, , Vizualizări:
par stralucitor - sfatulparintilor.ro - foter_com

Adesea, ești tentată să alegi o tunsoare sau să folosești produse care nu se potrivesc tipului tău de păr. Iar acest lucru se observă imediat. Însă cum știi ce ți se potrivește?

 

De multe ori, felul în care arată părul îți dictează starea de dispoziție pe care o vei avea în ziua respectivă. Învață să-ți cunoști părul și vei ști cum reacționează în perioadele în care ești relaxată sau stresată, sau cum se tranformă când folosești anumite produse.

Tunsoare pentru părul subțire și fin

Este dificil de aranjat și coafat. Îl recunoști ușor pentru că este moale, iar coafurile nu rezistă. Cum îl tunzi? „Acest tip de păr va fi tuns fără o subțiere excesivă, va avea o formă mai plină, cu graduare. Volumul se creează mai mult la ceafă, iar linia de bază va fi mai plină, puternică.În ceea ce privește coafarea părului subțire și fin, dacă este și ondulat, acest lucru ajută la crearea volumului. Poate fi uscat cu difuzorul, folosind câteva produse de styling ușoare, hidratante“, explică hairstylistul Arabella Zadic.

Tunsoare pentru părul ondulat

Este, cel mai adesea, și uscat. În plus, culoarea se mătuiește repede, firele se încurcă des, iar obiceiul de a folosi placa pentru a-l îndrepta îl degradează mai repede.

Cum îl coafezi? Găsește acele produse care se potrivesc tipului tău de păr (hidratante, loțiuni de coafat și creme lejere, sau spumă de coafare foarte ușoară) și un stilist la fel de bun, care să înțeleagă particularitățile părului ondulat.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax