Reprezentantele sexului frumos îşi riscă deseori sănătatea pentru a fi cât mai atrăgătoare. Acestea recurg la diverse modalități de înfrumuseţare, printre care și solarul. Indiferent de cum încearcă saloanele de cosmetică să îşi atragă clienţii cu fel de fel de aparate de bronzat „sănătoase”, trebuie să aflaţi şi sfaturile medicilor dermatologi înainte de a merge la solar.
Bronzatul la solar pigmentează pielea şi este un bronzat nefiresc şi nefiziologic, iar lumina de la solar este mult mai puternică decât lumina solară, cea de la latitudinea noastră, avertizează medicii consultaţi de RTV.NET.
Deşi bronzatul la solar este periculos în general, pentru anumite categorii de persoane acest tip de bronzat poate cauza probleme destul de grave sănătăţii.
Înainte de a merge la solar, este recomandat să consultaţi un medic dermatolog. În funcţie de organismul fiecăruia, medicul va şti să prezinte riscurile la care se supune persoana respectivă dacă va merge la salonul de bronzat. Dacă pe pielea expusă deja la solar se observă roşeaţă sau orice modificare a pielii este, de asemenea, indicat să se efectueze un control medical.
Află care este diferenţa între solarele verticale şi cele orizontale pe RTV.NET.
Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni
HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2024. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE?
Ce inseamna cand versi cafeaua