Shop
Ultimele 100 de articole

Această mamă a reușit o performanță uluitoare. A devenit mamă a cinci copii în șase ani, însă reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Care este secretul ei

10 octombrie 2017, , Vizualizări: 193

Această mamă a reușit o performanță uluitoare. A devenit mamă a cinci copii în șase ani, însă reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Iată care este secretul ei și ce face de arată așa bine. 

Simone Gately, în vârstă de 34 de ani din Halifax, North Yorkshire, a reușit să cucerească internetul cu pozele ei. A devenit mamă a cinci copii în doar șase ani, dar cu toate acestea a reușit să-și păstreze silueta de invidiat și nu are pic de celulită.

Face exerciții de două ori pe zi

Femeia susține căea este dovada vie nu există nici o scuză ca după o sarcină să nu ai o siluetă de vis și recunoaște că ea își folosește copiii pe post de greutăți în timpul exercițiilor fizice ca să se mențină în formă, având un program foarte bine pus la punct. Deși are cinci copii cu vârste sub 9 ani, ea reușește să își facă timp să facă exerciții fizice de două ori pe zi. Se trezește la 5 dimineața pentru primul antrenament, iar apoi iese la o plimbare cu cățelul ei.

Își folosește copiii pe post de greutăți

Soțul ei, Paul Gately (45 de ani), profesor în studii de obezitate, împreună cu cei cinci copii Minnie (2 ani), India(cinci ani), lossom (șase ani), Chester (șapte ani) și Summer (8 ani),  chiar se antrenează și ei alături de ea, în timpul exercițiilor fizice.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu