Shop
Ultimele 100 de articole

7 produse de beauty pe care dermatologii le-au trecut pe lista neagră

30 mai 2018, , Vizualizări: 730
frumusete - sfatulparintilor.ro - pixabay_com
Produsele de beauty sunt indispensabile, mai ales pentru femeile care vor să arate mereu bine. De la gel de duș și până la parfum sau măști pentru picioare, piața cosmeticelor s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani și promite să ne ofere tot ce avem nevoie pentru a avea grijă de corpurile noastre.
Totuși, acest lucru nu înseamnă că avem nevoie de toate produsele de beauty existente. Aprobarea dermatologilor este esențială atunci când ne alegem cosmetice și tocmai de aceea trebuie să ținem cont de părerea acestora, dacă vrem ca sănătatea noastră să nu fie afectată. Ești curioasă care sunt produsele pe care dermatologii nu le recomandă? Află din galeria de mai sus!
 
Loțiune de corp și de mâini
Dermatologii recomandă folosirea cremelor, care sunt mult mai vâscoase și hidratează mai bine față de loțiuni. Crema penetrează pielea și asigură o barieră ce împiedică deshidratarea, în timp ce loțiunile nu fac acest lucru. Acestea din urmă au un conținut de apă mult mai mare și din acest motiv sunt ideale pentru pielea care nu este uscată sau pentru persoanele cărora nu le place să își simtă pielea uleioasă.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu