Shop
Ultimele 100 de articole

7 greseli majore care ne imbatranesc

08 iunie 2019, , Vizualizări:
greseli majore care ne imbatranesc

5. Prea mult fond de ten si/sau pudra

Precum rujul tinde sa migreze in ridurile verticale ale buzei, la fel fondul de ten si pudra se aduna in liniile fine ale tenului nostru facandu-le sa para mai mari. Observam adesea femei cu tenul foarte frumos despre care nu ne putem da seama daca au folosit sau nu fond de ten. Cu siguranta au folosit unul de calitate foarte buna. Acesta este tipul de produs care trebuie folosit: cat mai translucid si natural astfel incat sa acopere defectele si nu se le accentueze.

6. Sprancene pensate excesiv

Pe masura ce imbatranim genele si sprancenele nu vor mai fi la fel de dese. Nu mai e nevoie sa le pensam la fel de des si la fel de mult. Totusi sunt importante si trebuie sa stim cum sa le definim pe cele care sunt prea subtiate. Folositi un set special pentru machiajul sprancenelor, nu este dificil. Usor, usor vei aplica din ce in ce mai repede si mai bine machiajul si vei observa avantajele unor sprancene frumos definite.

7. Blush aplicat in mijlocul obrajilor

O astfel de aplicare atrage atentia asupra obrajilor, care probabil nu mai sunt la fel de fermi ca alta data.  Alege o nuanta placuta, care sa se potriveasca cu restul culorilor folosite in machiaj. Aplica blush-ul prin miscari fata-spate in punctul cel mai inalt al obrajilor. (sursa: totalbeauty.com)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.