Shop
Ultimele 100 de articole

7 coafuri sexi pentru zilele în care nu ai părul proaspăt spălat

24 aprilie 2018, , Vizualizări: ...
coafuri par mediu
Aspectul părului este unul dintre cele mai importante lucruri de care orice femeie ține cont. În fiecare zi, acesta trece prin foarte multe pentru a arăta perfect. Pe măsură ce se apropie sezonul rece, îngrijirea podoabei capilare poate reprezenta o problemă. Nu vei mai avea dispoziția necesară pentru a-l spăla atât de des pe cât o făceai vara sau de a-l aranja atent de fiecare dată când trebuie să ieși din casă.
Șamponul uscat este trucul la care apelează foarte multe femei care sunt pe fugă și nu au timpul sau dispoziția necesară pentru a-și spăla părul. Cu toate acestea, există și alte metode prin care poți să îl aranjezi și să arate impecabil, chiar dacă a început să se îngrașe. Poate că ți s-a întâmplat să mergi la coafor și să ți se spună că părul care nu este proaspăt spălat se aranjează mai bine. Da, este adevărat!
Half bun (jumătate de coc)
Este o coafură extrem de ușor de realizat, fiind una dintre tendințele acestei toamne. Dacă obișnuiai să îți ții părul prins în coc, atunci vei fi cu siguranță cucerită de noua lui formă. Reușești să obții un look deosebit, indiferent de lungimea părului. Se potrivește oricărui context, fie că este vorba despre o zi la birou sau o seară cu prietenii. Tot ce trebuie să faci este să iei o parte din păr, cam o treime, și să îl strângi într-un coc. Este la alegerea ta dacă vrei să îl prinzi mai jos sau vrei să fie mai înalt, în vârful capului. Părul rămas liber îl poți ondula sau îndrepta. Va arăta oricum foarte bine.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu