4 tratamente bizare pentru celulita care functioneaza - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 tratamente bizare pentru celulita care functioneaza

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » 4 tratamente bizare pentru celulita care functioneaza
tratamente bizare pentru celulita - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fat-3083968_1920

Celulita nu este ceva cu care sa-ti fie rusine. Toata lumea are celulita. E drept ca nu e prea estetica, insa 90% dintre femeile preadolescente o au.

Iata 4 tratamente bizare pentru celulita care chiar functioneaza.

1. Castravete

Castravetii hidrateaza pielea si sunt bogati in vitamine. Aplica feliile direct pe piele, iar fitochimicalele din castravete vor intari stratul de colagen astfel incat piciorul sa aiba un aspect mai ferm. Efectul este aproape instantaneu.

2. Zat de cafea

Cafeina dilata vasele de sange care intinde tesuturile pielii. In plus, va elimina toxinele si va metabolize grasimile. Combina zatul de cafea cu un ulei (de masline sau de migdale) si e gata. Ai propiul produs cu care sa-ti freci pielea pentru a scapa de celulita.

3. Baie cu alge

Algele marine sunt si ele bune pentru a scapa de celulita. Gratie nivelului ridicat de iod pe care il contin, acestea imbunatatesc funciile tiroidei si circulatia locala.

4. Gelatina

Consumul de gelatina fara zahar are multiple beneficii asupra organismului, in special in ceea ce priveste sporirea productiei de colagen. Cautati pudra de gelatina in magazinele alimentare si adaugati-o in bautura preferata. Este suficient sa o consumati o data pe zi pentru a contrabalansa pierderea de colagen odata cu inaintarea in varsta.

Sursa: Womenshealthmag.com

Imagine de Thanantorn Sathuchat de la Pixabay

 

 

 

Data articol: 28/05/2020