3 factori „inocenti” care te pot imbatrani inainte de vreme. Ce trebuie sa faci ca sa-i anulezi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

3 factori „inocenti” care te pot imbatrani inainte de vreme. Ce trebuie sa faci ca sa-i anulezi

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » 3 factori „inocenti” care te pot imbatrani inainte de vreme. Ce trebuie sa faci ca sa-i anulezi
te pot imbatrani - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-3034934_1920

Ce factori te pot imbatrani inainte de vreme? Cu totii ne dorim sa ducem o viata cat mai sanatoasa si sa avem un look tanar chiar si la varste inainte. Si apelam la unele „trucuri” care ne fac mai mult rau decat bine. Femeile ar trebui sa fie si mai atente, pentru ca imbatranirea prematura poate duce la instalarea prematura a menopauzei.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Iata 3 factori „inocenti” care te pot imbatrani inainte de vreme si ce trebuie sa faci ca sa-i anulezi, potrivit site-ului becomegorgeous.com.

 

1. Cafeaua

Indemnati sa consumam cafea pentru continutul acesteia bogat in antioxidanti care previn imbatranirea prematura a pielii, uitam ca licoarea cofeinizata duce la deshidratare. Si stiti ce efecte are deshidratarea asupra pielii. Pentru a preintampina aceasta neplacere nu trebuie decat sa beti foarte multa apa si sa evitati sucurile cu adaos de zahar.
 

 

2. Sauna

Buna pentru piele, pe de o parte, pentru ca o purifica prin deschiderea porilor, sauna poate fi foarte daunatoare daca se face abuz. Sedintele dese de sauna pot conduce la pierderea elasticitatii, un alt aspect al imbatranirii pielii.
 

 

3. Dusurile prelungite

Ca de obicei, orice e in exces nu e bun. Nici dusurile nu fac exceptie. Daca uitam sa mai iesim din cada, odata cu mizeria, bacteriile si alte impuritati se duc si uleiurile esentiale ale pielii. In plus, nici apa cu care ne spalam nu e tocmai pura, iar substantele cu care e tratata ne pot face rau.
 
 Foto: dreamstime.com

Data articol: 25/01/2018