Shop
Ultimele 100 de articole

3 exercitii pentru fese ferme

28 mai 2016, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - femei fund mare

Orice femeie viseaza sa aiba coapse si fese ferme, bine definite, mai ales ca e vremea mersului la strand, piscina sau la mare. Insa cum nu exista nici o formula magica, doar exercitiile pentru fese executate riguros si constant ofera solutia. Pana la urma, fesierii, ca orice alt muschi, au nevoie de exercitii specifice pentru a fi lucrati. In cazul in care nu ai timp sa mergi la sala poti executa urmatoarele exercitii pentru fese acasa. Daca esti incepatoare, creste gradual intensitatea exercitiilor pentru fese pe care ar trebui sa le executii zilnic. Si inca ceva: nu te astepta ca dupa 1-2 exercitii fesele tale sa se transforme radical. Pentru asta ai nevoie de timp si de perseverenta si tu iti vei indeplini dorinta: sa ai coapse si fese ferme, bine definite.

 

 

 

Exercitii pentru fese # 1: Ridicari in spate ale piciorului

Din pozitia stand in picioare ridici un picior in spate. Pentru a-ti mentine echilibrul sprijina-te cu o mana de spatarul unui scaun sau fotoliu. Cine a facut balet cunoaste foarte bine aceasta miscare cu mana sprijinita de bara. Incet, ridica in spate un picior pana la inaltimea maxima pe care o poti atinge. Odata ce ai atins inaltimea maxima incordeaza fesierul  timp de 5 secunde, apoi revino in pozitia initiala. In timpul executarii miscarii este recomandat sa mentii o postura corecta. Repeta miscarea. Incepatoarele ar trebuie sa faca 10 repeta pentru fiecare picior, iar cele cu o conditie fizica mai buna pot face exercitiul timp 15-20 minute pe fiecare picior.

 

 

 

Exercitii pentru fese # 2: Flexii pentru femurali

Asaza-te in genunchi si sprijina-te in coate. Ridica pe rand piciorul stang, apoi piciorul drept, avand grija sa fie perfect intinse. Pentru a nu fi afectate ligamentele miscarile trebuie executate lent pe extensie. 15 si 20 de repetari pentru fiecare picior, in 3-5 serii sunt de ajuns pentru atingerea obiectivului.

 

 

 

Exercitii pentru fese # 3: Genuflexiunile la perete

Stai cu spatele lipit de un perete. Picioarele trebuie sa fie la o distanta mai mare pentru a te putea lasa in jos. In cazul in care doresti sa cresti intensitatea exercitiului poti tine in maini doua gantere.

 

 

 

Incearca sa incluzi aceste exercitii in rutina ta zilnica. Le poti face oricand si oriunde. Executa-le cu perseverenta si vei fi recompensata cu un fund asa cum iti doresti.

 

 

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.