Shop
Ultimele 100 de articole

3 coafuri care te întineresc

11 martie 2017, , Vizualizări:

Părul poate fi arma ta secretă – nu te opri la purtarea aceleaşi coafuri cu care te-ai obişnuit de câţiva ani încoace. Experimentează cu lungimile, culorile şi coafurile, astfel încât să-i surprinzi în mod constant pe cei din jur.

Împletiturile

Cu ajutorul unui pieptene subţire, trasează o cărare laterală. Prinde partea mai mică într-o coadă, pentru a te putea concentra mai uşor asupra porţiunii pe care vrei să o împleteşti. Alege o şuviţă subţire, la câţiva centimetri de linia frunţii, împarte-o în trei şi începe să o împleteşti într-un spic (împletitura franţuzească), adăugând la fiecare pas câte o şuviţă nouă din părţile laterale. La final, prinde împletitura nou-realizată, alături de părul lăsat deoparte într-o coadă sau un coc neglijent.

Buclele lejere

Sunt o soluţie rapidă de întinerire a trăsăturilor feţei, în special dacă ai părul drept. Împarte părul în trei secţiuni, pornind de la creştet, partea de mijloc, apoi cea de la baza gâtului. Începe să ondulezi părul, pornind de jos în sus şi folosind şuviţe de păr inegale. Când ai terminat, lasă capul în jos şi plimbă-ţi uşor degetele prin bucle, pentru a le separa şi a le conferi un aspect lejer, uşor dezordonat.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax