Shop
Ultimele 100 de articole

16 pericole la care te expui atunci când îți faci manichiura cu gel

23 februarie 2018, , Vizualizări: 373
unghiile cu flori nu se mai poarta
Nu oricine se bucură de unghii naturale frumoase și sănătoase. Pentru femeile cu care Mama Natura nu a fost prea darnică, singura soluție pentru o manichiură îngrijită o reprezintă unghiile cu gel. Toate femeile își doresc o manichiură impecabilă și suntem dispuse să cheltuim sume mari de bani, să stăm ore întregi la salon și chiar să ne punem sănătatea în pericol.
Totuși, decizia de a avea o manichiură cu gel nu ar trebui să fie luată atât de ușor. Puține femei știu despre pericolele asociate cu acest tip de manichiură realizată la salon sau la manichiuristă acasă. Ești curioasă care sunt pericolele la care te expui atunci când îți faci manichiura cu gel? Află în galeria de mai sus!
Există un risc ridicat de infecții fungice
Deși toate manichiuristele de la salon sunt învățate să dezinfecteze bine ustensilele, bacteriile pot supraviețui chiar și după aceste procese. Acestea pot să rămână pe mâinile manichiuristei sau pe pensulele ojelor. De aceea se recomandă o dezinfectare repetată, lucru pe care nu toată lumea îl face. Un studiu făcut în America a ajuns la concluzia că 75% din saloane nu respectă protocoalele de dezinfectare.
Pot apărea infecții ale pielii
Tăierea cuticulelor este contraindicată! Acest gest poate duce la infectarea pielii de la rădăcina unghiei. Cel mai indicat mod de înlăturare a cuticulelor constă în împingerea acestora cu un bețișor special.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro
https://www.divahair.ro/frumusete/16-pericole-la-care-te-expui-atunci-cand-iti-faci-manichiura-cu-gel?utm_source=SfatulParintilor&utm_medium=FB&utm_campaign=from-SfatulParintilor

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu