11 ponturi sa scapi de pungile de sub ochi. Multe femei ignora punctul 5 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

11 ponturi sa scapi de pungile de sub ochi. Multe femei ignora punctul 5

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Frumusețe și stil » 11 ponturi sa scapi de pungile de sub ochi. Multe femei ignora punctul 5

Pungile de sub ochi dezvaluie o multime de lucruri despre tine ca de exemplu un stilul de viata haotic, cu o dieta nesanatoasa, cu nopti nedormite ori abuz de alcool sau tutun. De asemenea, pungile de sub ochi pot fi cauzate de stresul sau pot semnala unele probleme ascunse de sanatate.

 

 

  1. Scade consumul de sare

Lasa jos solnita plina de sare. Apa gaseste intotdeauna zone ale corpului unde sa se infiltreze, ca de exemplu in zona ochilor. Tocmai de aceea, o cina bogata in sodiu se soldeaza a doua zi cu pungi inestetice sub ochi.

 

 

  1. Tine alergiile sub control

Alergiile de sezon si ochii lacrimosi, cu pungi sub ei, merg mana in mana. Vestea buna este ca medicamentele care te ajuta sa contracarezi efectele alergiilor te vor ajuta sa cotracarezi efectele alergiilor te scapa si de ochii lacrimosi si pungile de sub ei.

 

 

  1. Foloseste un Neti Pot

Pune apa sarata intr-una dintre nari si las-o sa fie eliminata prin cealalta nara. Poate ca ti se pare ciudat insa prin acest procedeu vei elimina mucusul acumulat in sinusuri din cauza alergiilor, a racelilor sau a infectiilor.

 

 

  1. Schimba pozitia in care dormi

De obicei dormi pe burta sau intr-o parte? Gravitatia poate determina lichidele sa se adune sub ochi motiv pentru care dimineata te-ai trezit cu acele pungi. Incearca sa dormi pe spate sau mai pune-ti o perna sub cap.

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 17/08/2017