Shop
Ultimele 100 de articole

Boureanu, în faza „pumnii mei minte nu are!”. Fiica lui: „Mă ia acasă, mă rupe-n bătaie!”

15 septembrie 2016, , Vizualizări: 902
boureanu-in-faza-pumnii-mei-minte-nu-are-fiica-lui-ma-ia-acasa-ma-rupe-n-bataie-15861

După ce, conform presei tabloide, s-a confruntat voinicește cu majoritatea barmanilor și ospătarilor de pe litoral, de-au ajuns patronii să ceară canditaților la angajare ori să fie buni încasatori, ori să aibă știință la bătaie, Boureanu, un fost sau actual politician român, că nici el nu-și mai cunoaște bine starea, și-a luat la altoit puștoaica taman în timpul promenadei în decapotabilă pe lângă Herăstrău, în văzul poporului.

Cum la început de an școlar, în multe case din România bătaia e încă ruptă din rai, mâinile și pumnii lui Boureanu au simțit nevoia să aducă puțină „educație” pe cârca puștoaicei la conceperea căreia a consimțit să participe, liber și neatârnat, în urmă cu doar 15 ani.

Se poate spune că Boureanu are stil, pentru că Boureanu bate doar în decapotabilă. Și tratamentele rele aplicate minorei s-au petrecut tot acolo. Și aia mică a început să țipe cu o asemenea determinare, încât i-a alertat pe jandarmii ce stăteau de strajă, plictisiți, la o ambasadă din imediata vecinătate.

Cum straja n-avea cum să fie părăsită, singurul mod în care jandarmii au putut interveni a fost să sune, ca orice cetățean, la unu-unu-doi, reclamând faptul că una bucată tânără pare să fie sechestrată într-o mașină bengoasă și mai presus e bătută și nici nu pare a fi vreuna d-alea, care o încasează de la pești, mai spre după miezul-nopții, știu ele de ce…

Nu una, nu două, nici trei, ci PATRU mașini de oameni ai legii s-au pornit să rezolve incidentul, de parcă s-ar fi dus să oprească măcelul dintre două clanuri țigănești.

„Mă ia acasă şi mă bate! Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare. M-a luat de păr în mijlocul străzii. Vreau să rămân cu mama. Da, mă cert des cu tatăl meu şi a dat de multe ori în mine. Au fost momente când m-a bătut rău. El nu vrea să stau în Bucureşti cu mama mea”, a prezentat faptele pentru polițiști, fiica Boureanului, Ioana, succint și cu o declarație subsemnată chiar la secția de poliție.

Citeste continuarea pe 3DOTS.RO.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Organic India
Disney
Gradinita
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu