Shop
Ultimele 100 de articole

Trei tipuri de persoane pe care sa le tii aproape. Vei avea nevoie de ele toata viata

20 septembrie 2017, , Vizualizări: 2,014
prieteni - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2567915_1920

De cand ne nastem in viata noastra apar oameni. Unii devin colegi, altii simple cunostinte, altii prieteni, iubiti, soti, sotii etc. Indiferent care au fost relatiile cu o persoana, cat timp a stat in viata noastra, toti oamenii pe care ii cunoastem au rolul de a ne ajuta in dezvoltarea personala.

 

Iata trei tipuri de persoane pe care trebuie sa le pastrezi in viata.

 

  1. Mentorul

Poate fi un membru al familie, un profesor, un consilier personal sau un prieten. Il vei recunoaste in persoana unui om intelept, nu neaparat mai in varsta decat tine, care te va incuraja, te va ajuta, te va inspira in calatoria ta prin aceasta lume. Relatia va fi una “profesor-elev” din care tu vei avea mai multe de invatat de la el decat invers, insa si “mentorul” va beneficia din plin de pe urma prezentei in viata ta. Nu este exclus ca intr-o viata anterioara, rolurile sa fi fost inverse. Daca nu ai intalnit inca o astfel de persoana, nu trebuie sa te indoiesti ca va veni. Universul ti-l va trimite cu siguranta atunci cand vei avea nevoie. Stii cum se spune: “Profesorul apare doar cand elevul este pregatit!”.

 

 

  1. Sufletul pereche

Sunt acele persoane pe care abia le cunosti, dar ti se pare ca le stii de-o viata. Unii le spun “suflete pereche”, altii le numesc “suflete de familie”. Sufletul pereche nu trebuie neaparat sa fie partenerul de cuplu sau o persoana de sex opus. Poate fi fratele, sora, un parinte sau un prieten, cineva care are o vibratie foarte asemanatoare cu a ta. Se spune ca sufletele pereche vin din acelasi sistem si se reincarneaza impreuna de mai multe ori. Ne alegem acesti oameni la inceputul calatoriei pe Pamant si ei ne ajuta sa ne indeplinim misiunea.

 

 

  1. Opusul

Aceasta persoana cu care vei avea discordante din punct de vedere energetic apare in viata ta pentru a te informa ca mai ai de lucrat cu tine. Ea te va deturna de la mesajele pe care trebuie sa le auzi, insa te va echilibra. Isi va demonstra forta acolo unde esti slab si viceversa.

Opusul este persoana cu care ai multe certuri si neintelegeri, insa nu trebuie sa le iei personal. Menirea lui este sa te transforme intr-o versiune mai buna a ta.

 

 

Sursa: powerofpositivity.com

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu