Shop
Ultimele 100 de articole

Te trezesti la aceeasi ora in fiecare noapte? Afla semnificatia

15 aprilie 2020, , Vizualizări:
te trezesti la aceeasi ora - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - dark-2873342_1920

Te trezesti la aceeasi ora, in fiecare noapte, fara sa ai alarma la desteptator? Fii atent la mesajele care iti vin. Nimic nu este intamplator. Faptul ca te trezesti in fiecare noapte la aceleasi ore are o semnificatie aparte.

La orele diminetii, mintea este mai calma, iar inima simte mai bine energiile. Potrivit teoriilor chinezesti, energia meridianelor corpului este conectata la un sistem asemanator ceasornicului, fiecare parte a corpului energizandu-se la alt interval orar.

 

Citeste intre ce ore functioneaza cel mai bine organele corpului uman aici.

 

Iata, asadar, ce inseamna cand te trezesti la aceeasi ora in fiecare noapte.

 

 

Intre 9:00 PM si 11:00 PM

Aceste ore sunt orele de culcare pentru multa lume. Insa nu toti oamenii pot dormi in acest interval. Acest lucru poate insemna stres, griji. Ca sa adormi linistit in acest interval orar, te ajuta tehnicile de respiratie, mantrele pozitive, meditatia si exercitiile de detensionare si incordare a muschilor. Cheia este sa te concentrezi pe lucrurile care iti relaxeaza corpul si astfel sa te poti odihni.

 

 

Intre 11:00 PM si 1:00 AM

Reprezentantii medicinii antice chinezesti cred ca esti treaz in acest interval orar deoarece energia din meridianul vezicii biliare este activa. Faptul ca te trezesti intre aceste ore presupune o dezamagire emotionala. Accepta-te asa cum esti si accepta-i si pe ceilalti asa cum sunt. Practica iubirea neconditionata si somnul va reveni la normal.

Daca iti este frica sa simti iubirea, invata sa-ti iubesti fiecare parte a corpului. Spune-ti “Imi iubesc mainile, imi iubesc pieptul, imi iubesc picioarele”. Pe masura de incepi sa simti caldura si eliberarea, da-ti voie sa te relaxezi.

Apoi practica iertarea si renuntarea la tot ce te tinea suparat pe o alta persoana. Cheia este sa faci acest lucru la nivel emotional, sa aduci iubire in sentimentele tale. Acest exercitiu poate aduce durere, tristete, frustrare. Dar tu trebuie sa iubesti aceasta experienta. Vei vedea ca nu doar relatia cu persoana respectiva sau cu alti oameni se vor imbunatati, ci si vezica biliara va incepe sa functioneze mai bine. Iar tu vei putea dormi mai linistit.

 

 

Intre 1:00 AM si 3:00 AM

Acest interval orar este asociat cu meridianul ficatului. Energia care dezechilibreaza ficatul are, de regula, legatura cu emotiile si furiile in exces. Incearca sa bei mai multa apa pentru a te hidrata si incearca sa identifici de unde vine furia. Frustrarea apare cand nevoile noastre nu sunt satisfacute. Incearca sa intelegi situatia. Incearca sa gasesti solutii sanatoase si productive pentru satisfacerea nevoilor tale, fara a te rani pe tine sau pe ceilalti.

Practica exercitii de autocompasiune, de iubire de sine, mai ales a partilor din tine care te infurie. Accepta-ti sentimentele, credintele. Fii deschis si elibereaza-te de furie. Ai incredere ca un plan bine pus la punct, in care sa ai grija de tine, te va ajuta sa iti indeplinesti nevoile si sa fii din nou fericit.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.