Shop
Ultimele 100 de articole

8 moduri prin care ingerul pazitor iti atrage atentia ca este langa tine

01 decembrie 2021, , Vizualizări:
ingerul pazitor iti atrage atentia - sfatulparintilor.ro - piqsels.com-id-ifsgh

Din momentul in care intram in aceasta lume, cel putin un inger pazitor si/sau ghid spiritual ne insoteste prin cele mai delicate momente ale vietii noastre.

Uneori vor sa-ti transmita mesaje importante. Ca atare, va fi foarte util sa iti dai seama cand vor ghizii tai spirituali sau ingerii pazitori sa faca acest lucru.

Mesagerii nostri spirituali si Ingerii ne inconjoara mereu si vorbesc cu noi prin diferite metode. De obicei, ele ne influenteaza gandurile care apar sub forma unor „idei bruste”.

Uneori, s-ar putea sa nu fim constienti cand ne aflam intr-un moment deosebit de important sau ar putea fi un moment de schimbare subtila. S-ar putea sa nu para un moment dificil sau ca se intampla o criza.

Totusi, mai tarziu, devenim constienti de asta. Acesta este momentul in care ingerii nostri pazitori vor sa ne contacteze mai direct.

Iata toate modalitatile prin care ii puteti cunoaste si ii puteti vedea.

1. Temperatura camerei se modifica

Te-ai simtit vreodata deodata excesiv de frig sau cald in timp ce te aflai intr-o camera? Daca temperatura este stabila, atunci ghidul tau spiritual incearca probabil sa-ti spuna ca este in apropiere. Acest lucru se intampla mai ales cand vizitam locuri noi sau ne confruntam cu o situatie fara precedent. De asemenea, se intampla mai frecvent intr-un spatiu inchis, unde schimbarile de temperatura nu sunt deloc probabile.

2. Secvente de numere repetitive

Multi dintre noi trebuie sa fi observat o ora precum 14:14 sau 11:11, sau o astfel de secventa care se repeta atunci cand ne uitam la ceas. Cand o astfel de secventa incepe sa apara mai frecvent in reclame pe panouri,  scrieri pe perete, grafiti,  semne etc., atunci se doreste cu disperare sa primesti un mesaj foarte important.

3. Mirosuri si miresme neasteptate

Daca simti dintr-o data un miros nostalgic, cum ar fi tortul bunicii sau tutunul unchiului tau, atunci este foarte probabil ca ghidul tau spiritual sa doreasca sa transmita ceva. Mirosurile si miresmele ne obliga sa fim atenti pentru ca pot evoca imediat capacitatii sau pot surprinde simturile. Te fac sa realizezi ca ceva diferit se intampla aproape instantaneu.

4. Animalele domestice incep sa se comporte ciudat

Se crede ca cainii, si in special pisicile, au puterea de a simti prezenta spirituala si de a vedea lucruri care  noua oamenilor ne sunt invizibile. Acesta este motivul pentru care, daca vreunul dintre animalele tale de companie incepe sa se comporte diferit, de exemplu privind fix un perete, ar fi putut observa prezenta Ingerului tau pazitor. Desigur, nu ai putea niciodata sa observi asta prin vederea ta fizica.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.