Shop
Ultimele 100 de articole

6 obiceiuri ale oamenilor inteligenti si atragatori

06 februarie 2017, , Vizualizări:

 

  1. Fa ce vrei

Fa lucruri pentru ca iti doresti cu adevarat sa le faci si nu pentru ca vrei sa fii perceput intr-un fel anume sau sa fii accept intr-un anume grup. Cand incetezi sa cauti validarea din partea celorlalti, te vei elibera astfel incat sa-ti urmaresti propriile interese si hobby-uri care te vor face o persoana mai atragatoare in ochii altora. Nimic nu este mai atragator decat o persoana deschizatoare de drumuri nu una care ii copiaza pe ceilalti. Preia controlul asupra imaginii tale de sine, nu te mai ingrijora in legatura cu ce ar putea crede altii si concentreaza-te pe cine esti cu adevarat si bucura-te de viata.

 

 

  1. Asculta

Toata lumea iubeste sa vorbeasca, insa foarte putini stapanesc arta ascultarii. Oamenii vorbesc intrucat vor sa creeze conexiuni, insa ascultarea te ajuta sa intelegi cu adevarat o persoana si, prin urmare, ce o misca. Ascultarea iti deschide mintea, iti intareste sensul empatiei si dezvolta abilitatea de ati face prieteni.

 

 

  1. Invata sa gestionezi respingerea

Nimeni nu este placut de toata lumea, oricine a fost respins macar odata in viata sa, chiar si cei mai mari actori/cantareti ai lumii. Tocmai de aceea nu ar trebui sa te lasi descurajat de o respingere si nu ar trebui sa te concentrezi pe defectele tale in cazul in care te confrunti cu o asemenea situatie. Pana la urma respingerea nu are, decat rareori, la baza defectele. Pur si simplu doi oameni nu se potrivesc si de aceea ar fi mai bine sa-si investeasca timpul si energia pentru dezvoltarea altor relatii.

Lucrul amuzant in legatura cu o persoana magnetica este ca daca ai aceasta calitate nici macar nu iti pasa de ea intrucat te iubesti asa cum esti. Pana la urma cea mai importanta relatie este cea cu tine insuti. Cultiv-o si restul se va rezolva de la sine.

Sursa: truthinsideofyou.org

Foto: Pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.