Shop
Ultimele 100 de articole

Tipuri de adulter! Afla cum iti afecteaza relatia fiecare

26 mai 2021, , Vizualizări:
Tipuri de adulter

Adulterul este adulter, nu-i asa? Adica daca te-ai angajat in monogamie si apoi ai calcat stramb, atunci conteaza mai putin de ce ai facut-o, cu cine ai facut-o si ce ai simtit in acele momente, nu-i asa? Da si nu! Sunt trei tipuri de adulter. Iata cum te influenteaza fiecare categorie.

Explorarea amoroasa

Este infidelitatea exclusiv sexuala, fara niciun angajament emotional. De obiei implica sexul anonim sau agatarile obisnuite. Te-ai eliberat si mergi acasa. Uneori, infidelii din aceasta categorie nici macar nu simt ca au calcat stramb intrucat, in opinia lor nu exista nici conexiune emotionala.

In opinia lor, acest tip de activitate nu le afecteaza relatia de cuplu. O considera echivalenta unui mountain biking, o vizita la casino sau mersul la plaja – adica o activitate amuzanta, relaxanta sau distractiva.

Partidele repetitive

Unii infideli au un/o partener/a sexual (sau mai multi/e) u care se vad regulat, insa numai cand situatia o cere. S-ar putea ca, uneori, sa aiba iesiri formale – precum o cina in oras si un film – inainte de a ajunge in pat. De cele mai multe ori acesti/e parteneri/e sunt placuti/e insa nu iubiti/e. Cu alte cuvinte este vorba despre o prietenie si un sex fiebinte insa niciun fel de conexiune emotionala.

Chiar daca aceste relaii continua ele au la baza doar sexul. Ambii parteneri sunt constienti ca sexul lor nu este, in niciun caz, exclusiv si a unul dintre ei sau chiar amandoi sunt casatoriti sau se afla intr-o relatie, presupusa, monogama pe termen lung.

Citeste si: Viata dupa adulter: 8 sfaturi sa iti repari casnicia

Infidelitatea cu conexiuni emotionale

Acesta este relatia tipica pe termen lung in care partenerii simt o conexiune emotionala puternica (sunt indragostiti). Uneori, niciunul dintre cei doi n-a intentionat, initial, sa calce stramb. Pur si simplu lucrurile au evoluat de la o relatie platonica ce a inceput la locul de munca, pe site-urile de socializare sau oriunde altundeva si a trecut de la o prietenie inocenta la infidelitate.

Toate tipurile de adulter ranesc. Si, de obicei, nu sexul de o noapte cauzeaza cea mai mare durere. De fapt, minciunile enerveaza cel mai tare si tinerea unor secrete. Cu alte cuvinte, mariajul nu se incheie din cauza unei partide de sex cu altcineva; de fapt se incheie atunci cand el/ea au mintit in mod repetat si si-au tinut secret comportamentul.

Te mai poate interesa: Adulter pe net: 7 semne ca te insala online

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.