Shop
Ultimele 100 de articole

4 alegeri care-ti consolideaza casnicia

11 decembrie 2015, , Vizualizări:
Sfatulparintilor.ro: Cum sa ai o relatie de cuplu reusita

Relatiile de cuplu  sunt  influentate de doua lucruri: de alegerile pe care partenerii le iau si de actiunile pe care le demareaza in urma deciziilor. Simplu, nu-i asa? Si cu toate acestea, putini actioneaza in consecinta, in viata in general, si in relatia de cuplu in special. In general, primii 5 ani de relatie in cuplu sunt critici si multe cupluri ajung sa se desparta in jurul acestei cifre. Exista credinta ca imediat ce ai spus DA, casatoria va fi un sir de evenimente fericite, pana la adanci batraneti. De fapt, acest mod de vedere nu este gresit, insa pentru ca lucrurile sa mearga asa cum vizati trebuie sa faceti totul pentru o viata de poveste. Si totul incepe de la alegerile pe care le faceti. Iata cele mai importante 4 alegeri care va vor transforma casnicia intr-o poveste de dragoste fara sfarsit.

 

 

Relatii de cuplu alegerea # 1: Pacea in locul razboiului

Aceasta decizie implica umilinta, o virtute pe care nu multi oameni o cultiva. Desi este greu sa o alegi, trebuie sa inveti ca atunci cand gresesti este normal sa admiti acest lucru si sa-ti prezinti scuzele de rigoare. Pacea va domni in sanul familiei in momentul in care ambii parteneri imbratiseaza umilinta.

 

 

Relatii de cuplu alegerea # 2: Unul in slujba celuilalt

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa realizati ca, de obicei, cereti mai mult decat voi insiva oferiti. Voi alegeti daca ramaneti aceleasi persoane egoiste care doar vor de la altii sau incepeti sa dati mai mult partenerului. Din clipa in care amandoi decideti sa-l serviti pe celalalt, casnicia voastra se va fi plina de bucurie.

 

 

Relatii de cuplu alegerea # 3: Nu va focusati pe schimbarea celuilalt

Trebuie sa acceptati ca fiecare persoana este diferita si sa invatati ca nu trebuie sa exagerati atunci cand partenerul face greseli minore. Este pierdere de nervi si vreme sa incercati sa va schimbati sotul, sotia sa faca sau sa le placa aceleasi lucruri ca si voua. In schimb, acceptati diferentele si acordati mai multa atentie casniciei si ce ar trebui facut pentru o reusita pe termen lung.

 

 

Relatii de cuplu alegerea # 4: Respectati-va reciproc

Chiar daca, in general, se spune ca barbatul este capul familiei, trebuie sa intelegeti ca nu poate exista o casnicie fericita fara ca ambii parteneri sa primeasca respect. Aceasta este calea cea mai sigura pentru o viata de familie plina de bucurii si realizari.

Cuvinte cheie: , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.