Relatia ta de cuplu este iubire eterna sau o alta relatie karmica? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Relatia ta de cuplu este iubire eterna sau o alta relatie karmica?

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Relatia ta de cuplu este iubire eterna sau o alta relatie karmica?
relatie karmica - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2561053_1920

Trecand dincolo de a fi un simlu capriciu, o relatie karmica are loc atunci cand simtiti un sentiment intens de familiaritate cu un alt suflet.

Te simti de parcă v-ati fi cunoscut din vietile anterioare si ai vrea sa explorezi mai mult. O conexiune divina va atrage tot mai aproape, unde simtiti ca sufletele sunt foarte familiare.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Adezivul karmic al iubirii

Daca veti deveni mai apropiati si veti incepe o relatie, veti simti o pasiune intensa. Fluturii in stomac, o senzatie pana in maduva oaselor si un sentiment absolut, fara precedent de conexiune puternica, te v-a domina. Toate acestea sunt semne ale unei relatii karmice. Din pacate, relatiile karmice sunt de obicei pline de lectii sufletesti dure si pot fi si ele destul de dureroase.

Cum te-ai simti?

Relatiile karmice va pot distruge stima de sine si va pot opri dezvoltarea personala. S-ar putea sa va exprimati ura de sine in interiorul vostru si veti accepta abuzurile din partea celorlalti pentru ca ati simti ca le meritati. Vechile tipare de familie te-ar lega, iar tu in mod voluntar ai vrea sa fii singur si disperat. Daca doriti sa scapati de aceste capcane, trebuie sa va ridicati propria vibratie in relatia karmica. Concentrati-va pe lumea reala. Karma este despre lectii si echilibru. Lectiile pot fi despre iubirea de sine si suveranitate. Altfel, vei fi prins in modele vechi care te limiteaza si te pun intr-un spatiu negativ. Daca nu sunteti constienti, veti ajunge intr-o bucla in care veti continua sa repetati aceste modele si sa va condamnati singuri.

Iubire vs. Karma

Cum distingeti o relatie de iubire de o relatie karmica? Intr-o relatie de iubire, te-ai simti calm si sigur, dar o relatie karmica iti v-a provoca neliniste. Ai simti ca mergi tot timpul pe coji de oua. Nu asa ar trebui sa fie o relatie.

Cand te afli sub hipnoza Karmei, te vei gasi acceptat cu toate greselile tale. Dar atunci, acea persoana te v-a maltrata si te v-a exploata in mai multe moduri. De cele mai multe ori, oamenii nici măcar nu sunt constienti de faptul ca se profita de ei. Puterea relațiilor karmice este ca, in ciuda unor astfel de circumstante, din cauza unui motiv inexplicabil, veti alege de buna voie sa fiti cu acea persoana.

Ar putea fi intimitatea emotionala sau fizica pe care nu ati experimentat-o ​​niciodata. S-ar putea sa credeti ca acest lucru este suficient pentru a ramane in aceasta relatie, dar veti realiza ca este doar o manevra karmica, care va obliga sa experimentati toate fatetele relatiei voastre. Adesea, propriile tale sentimente nu vor fi reciproce intr-o relatie karmica.

Deci, cum iesi dintr-o astfel de relatie?

Accepta-te

Daca doriti cu adevarat sa va eliberati de o astfel de relatie karmica, mai intai trebuie sa recunoasteti ca sunteti intr-adevar intr-o relatie karmica. Odata ce vine aceasta acceptare, veti vedea cat de nefericita este relatia voastra. Constientizarea este primul pas.

Amintiti-va punctele dumneavostra forte

Cand cealalta persoana iti macina stima de sine, trebuie sa rezisti si sa-ti amintesti punctele forte. Tu esti cel care controleaza destinul tau. Iti creezi propria cale. Nu asteptati un moment sau o situatie mai buna. Ridica-te si pleaca.

Cere ajutor

Cresterea spirituala este ceea ce se va vedea printre vechile tipare de familie restrictive. Daca ati crescut cu modele restrictive, este posibil sa nu recunoasteti efectul negativ pe care il au asupra dvs. Acest lucru ar putea parea normal pentru dvs., dar, cu o mica reflectie, veti vedea adevaratul lor impact. In astfel de cazuri, trebuie sa contactati alte persoane din afara familiei. Lasa-i sa te ajute sa iesi din aceste tipare.

Odata ce te hotarasti sa treci peste aceasta relatie karmica, trebuie sa ramai cu adevarat puternic. Construieste-ti increderea in sine incet si spune-ti ca nimeni altcineva nu are puterea sa-ti ia fericirea. Invata din greșelile tale si mergi spre un viitor mai luminos. Aceste lectii te vor duce departe!

Sursa: consciousreminder.com

Imagine de StockSnap de la Pixabay

Cuvinte cheie:
Data articol: 03/04/2021