Shop
Ultimele 100 de articole

PROBLEMESEX: 4 abilitati care dau gata o femeie

27 septembrie 2012, , Vizualizări:
problemesex - abilitati ale barbatilor apreciate de femei

Femeilor le plac barbatii care au incredere in ei si in abilitatilor lor si care pot avea grija de ei insisi (atunci cand situatia o cere). De asemenea, femeile apreciaza o serie de abilitati de la cele complexe care le demonstreaza masculinitatea la cele emotionale, care indica partea sensibila a barbatilor. Desi este un lucru imposibil sa dai gata orice femeie cu exact aceleasi abilitati, iata un top 4 care impresioneaza femeile.

 

 

1. Abilitatea de a gati

Orice femeie este placut surprinsa sa descopere ca un barbat poate sa gateasca, vrea sa gateasca si, prin urmare, stie ce sa faca intr-o bucatarie. Nu trebuie neaparat sa mergi la cursuri culinare, sa cumperi ustensile scumpe sau sa pregatesti cina intr-un mod artistic pentru a o da gata. Atat timp cat mancarea are un gust bun, arata si miroase apetisant, sigur o vei impresiona.

 

 

2. Abilitatea de a repara automobilul

Desi nu toti barbatii sunt innebuniti dupa motoare nu trebui sa te manjesti cu ulei pentru a impresiona o femeie. De obicei, este de ajuns sa mentii masina in stare de functionare, sa inlocuiesti un cauciuc si sa ai unele cunostinte astfel incat sa-ti dai seama care este problema tehnica si o vei impresiona. Este mai bine asa decat sa ridici capota si sa privesti la motor ca si cum ar fi cine stie ce obiect venit de pe alta planeta.

 

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.

 

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.