Shop
Ultimele 100 de articole

Preţul corect? 800.000 de dolari pentru o „soţie pură”

03 iunie 2012, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Preţul corect? 800.000 de dolari pentru o „soţie pură”

Se spune că nu poţi pune preţ pe dragoste, însă un misterios milionar chinez încearcă să le demonstreze tuturor că se înşală, punând la bătaie nu mai puţin de 800.000 de dolari pentru a găsi soţia potrivită anunţă www.odditycentral.com.

 

 

În luna mai, la Garden Hotel, din oraşul chinez Guangzhou, a avut loc un eveniment special numit „Multimilionarul îşi caută o soţie în 10 oraşe”. Show-ul, a fost de fapt o competiţie la care au participat 320 de candidate care s-au luptat pentru inima misteriosului milionar care doreşte să-şi pună pirostriile. Potrivit

portalului China Smack, omul de afaceri care a dorit să-şi păstreze anonimatul a contactat o agenţie matrimonială locală şi i-a oferit 5 milioane de yuani (contravaloarea a 800.000 de dolari) pentru a-i găsi femeia visurilor. Fiind probabil mult prea ocupat cu gestionarea afacerile milionarul nu are timp să-şi găsească singur o soţie.

 

 

Sărbătoreşti cu noi 10 ani de PIPO şi câştigi! Participă la concurs aici!

 

Chiar dacă par bani uşor de câş tigat pentru agenţia matrimonială, milionarul a creionat în câteva cuvinte cum ar trebui să arate femeia perfectă: trebuie să aibă între 20 şi 26 de ani, să cântărească în jur de 50 de kilograme, să nu fie mai scundă de 1,62 cm şi mai înaltă de 1,70 cm. De asemenea, trebuie să fi terminat cel puţin liceul, să arate bine, să aibă un chip plăcut şi, cea mai importantă cerere, să aibă un corp pur (să fie virgină). De asemenea, bărbatul a oferit şi câteva detalii legate de el pentru a atrage atenţia fetelor: are sub 50 de ani, este un binecunoscut antreprenor chinez, îi place golful şi are un corp puternic şi sănătos. Cum ar putea oare o fată să reziste la toate acestea?

 

 

Cele 320 de femei care au participat la „Multimilionarul îşi caută o soţie în 10 oraşe” au fost alese dintre cele 2.800 de doritoare care sperau să-i răpească inima milionarului anonim. Fetele au fost alese de către angajaţii agenţiei matrimoniale, pentru a fi siguri că întrunesc cerinţele antreprenorului. Pentru a-şi creşte şansele de a găsi candidata perfectă a organizat un concurs „Talent Scout Award”. Oricine cunoştea o fată care ar putea avea şanse să impresioneze omul de afaceri ar trebui s-o recomande agenţiei şi dacă fata este invitată la o primă întâlnire, va primi un comision de aproximativ 8.000 de dolari. Iar dacă va deveni norocoasa soţie a milionarului atunci persoana care a recomandat-o se va alege cu un apartament rezidenţial în valoare de aproape 500.000 de dolari.

 

Întrebate despre „corpul pur”, cele mai multe dintre candidate au spus că nu au nici o problemă legată de această cerere, însă una dintre candidate a spus că ar trebui ca fetele să fie şi examinate de către un specialist. O alta a spus că oricine poate îndeplini această cerere de vreme ce există posibilitatea reconstrucţiei himenului. Rămâne totuşi întrebarea: dacă aceste fete au venit pentru bani, câte dintre ele ar putea avea „corpul pur” cu adevărat?

 

 

Datorită faptului că tot mai mulţi oameni de afaceri chinezi apelează la acest gen de matrimoniale în Beijing s-a deschis o şcoală unde fetele sunt învăţate cum să câştige inima unui prosper şi puternic om de afaceri.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax