Poate astrologia sa prezica divortul? Ce zodii sunt predispuse la adulter - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Poate astrologia sa prezica divortul? Ce zodii sunt predispuse la adulter

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Poate astrologia sa prezica divortul? Ce zodii sunt predispuse la adulter
Ce zodii sunt predispuse la adulter

Motivele pentru care oamenii ajung la divort sunt multiple si complexe. Astrologii spun, insa, ca doua persoane pot fi predispuse divortului in functie de compatibilitatea dintre semnele zodiacale carora apartin. „Nu zodia din care face parte un partener este neaparat importanta, ci dinamica interactiunilor dintre cele doua elemente”, explica astrologul John Townley, autorul cartii „Astrologia Relatiilor”.

Adulter

Berbecii si Leii, de exemplu, au un ego foarte puternic si sunt mereu in cautarea unei persoane care sa-i ridice in slavi. In schimb, Gemenii si Sagetatorii sunt in cautarea unor relatii amoroase care sa le starneasca spiritul de aventura. In timp ce senzualul Scorpion nu se mai satura de amor. Atunci cand reprezentantii acestor zodii nu gasesc ceea ce cauta in propria relatie nu vor avea nicio remuscare in a calca stramb.

Citeste si Acestea sunt zodiile predispuse la divort! E si zodia ta in top?

Tradare emotionala

Cand Balantele, Scorpionii, Racii si Pestii se aventureaza in afara relatiei, nu cauta neaparat ceva fizic, ci vor, pur si simplu, mai multa atentie.

Lipsa angajamentului

Zodiile imprevizibile, cum sunt Gemenii sau Sagetatorii, pot fi parteneri mai dificili. Gemenii pot aduce insecuritatea intr-o relatie, in timp ce Sagetatorii sunt mai „zburdalnici”.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 10/10/2021