Shop
Ultimele 100 de articole

Motive sa rupi definitiv legatura cu fostul iubit

21 aprilie 2016, , Vizualizări:
sfatulparinitlor.ro - divort adulter

O despartire implica, bineinteles, o intrerupere a relatiei amoroase, insa nu toti fostii parteneri rupt total legatura. In unele cazuri, aceasta se mentine mai cu seama in mediul online, pe retelele de socializare cum ar fi Facebook, fapt care dauneaza mai cu seama acelui partener care a suferit cel mai mult dupa despartire.

 

Insa mentinerea chiar si a unei legaturi minimale cu fostul iubit poate accentua starea negativa de spirit si chiar ingreuna procesul de uitare. Iata patru motive clare pentru care ar trebui sa rupi definitiv, pe toate planurile, legatura cu fostul partener!

 

1. Ochii care nu se vad se uita – proverbul este cat se poate de adevarat, dar daca aproape zilnic iti intra in mesaje, in newsfeed sau oriunde pe conturile tale online figura lui, cam dificil cu “uitare”.

 

2. Rezisti mai bine tentatiei de a il contacta – cu cat exista mai putine cai de a da de el, cu atat tentatia va fi mai mica. Daca tu poti sa ii scrii sms-uri, mailuri, mesaje pe Facebook, sa comentezi la postarile lui, sa lasi emoticons pe Whatsapp sau Viber, se prea poate sa cedezi tentatiei de a o face.

 

Citeste continuarea pe LYLA.RO.

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.