Shop
Ultimele 100 de articole

Legatura invizibila dintre sufletele pereche

23 mai 2021, , Vizualizări:
Legatura invizibila dintre sufletele pereche

Legenda spune ca oamenii care sunt meniti sa fie impreuna sunt legati cu o ata invizibila si nimic nu poate rupe aceasta legatura.

Ata rosie

Se spune ca aceasta ata este de culoare rosie, simbolul atractiei si al dorintei, culoarea sortii impartasite de sufletele pereche.

Origini

Firul rosu al sortii deriva dintr-o credinta veche din Estul Asiei, care spune ca Dumnezeu leaga o ata rosie de gleznele celor care sunt predestinati sa se intalneasca si sa se ajute intr-un fel sau altul.

Citeste si: Exista 4 tipuri de suflete pereche. Cum le recunosti si cum pastrezi relatia cu ele

Suflete pereche

In cultura occidentala exista conceptul de “suflete pereche”.

Povestea

Se spune ca un baiat a vazut, intr-o seara, un batran citind dintr-o carte. L-a intrebat despre ce este cartea, iar batranul i-a spus ca este cartea casatoriilor. Baiatul a vrut sa afle cu cine se va casatori, iar batranul i-a aratat fata cu care isi va uni destinul.

Problema

Baiatului, insa, nu i-a placut ideea de a se casatori si a aruncat cu o piatra inspre fata respectiva, lovind-o si provocandu-i o rana la ochi. Dupa multi ani, parintii baiatului i-au aranjat o casatorie cu cea mai frumoasa fata din sat. Insa, cand aceasta si-a dat jos valul…

Nu rata nici: Suflete pereche sau nu? 5 sfaturi ca sa afli daca este jumatatea ta

Cicatricea

… mireasa avea o cicatrice la ochi. Cand a intrebat-o cum de are o asa rana, fata i-a povestit ca, demult, un baiat a aruncat o piatra spre ea si a lovit-o la ochi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.