Shop
Ultimele 100 de articole

Femeile nascute in aceste zodii sunt speciale. Toti barbatii le iubesc

14 noiembrie 2017, , Vizualizări:
femei sexy - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - lingerie-2616801_1920

Fiecare femeie este frumoasa si speciala, chiar daca nu se regaseste pe aceasta lista. Cu toate acestea, astrologii au alcatuit o serie de caracteristici pe care barbatii le considera foarte attractive, iar femeile din acest top le au.

 

Iata care sunt femeile din zodiac pe care toti barbatii le iubesc. Sunt foarte speciale.

 

 

  1. Pesti

Femeile din zodia Pesti stiu cum sa atraga un barbat. Sunt foarte romantice, senzuale, au incredere de sine, dar nu ii intimideaza pe barbatii din preajma lor. Nu sunt materialiste, sunt echilibrate cu cheltuielile.

Au nevoie de un barbat puternic, increzator, care sa stie sa pastreze pasiunea in relatie. Inteleg ca barbatul de langa ele are nevoie si de spatiu si ii lasa libertatea de care are nevoie

 

 

  1. Varsator

Femeile din zodia Varsator sunt dornice de libertate si echitate. Au maniere unice de a aborda viata, sunt independente si puternice. Isi apara cu tarie punctul de vedere si isi asuma responsabilitatea pentru faptele lor. Sunt persoane inteligente, dornice de conversatii intelectuale, dar si de aventuri neconventionale.

Au nevoie de un barbat inovator si responsabil, care isi infrunta problemele si cauta solutii.

 

 

  1. Capricorn

Femeile din zodia Capricorn par reci, insa, in realitate, sunt foarte sincere si calde. Stiu cum sa se faca iubite. Sunt persoane intelepte, dragastoase si generoase. Nu este o idee sa incerci sa le manipulezi, pentru ca se vor prinde imediat.

Sunt persoane directe, nu te astepta din partea lor sa gaseasca metode creative de a-si exprima dragostea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.