Farmece dragoste. De ce sa nu faci vraji de dragoste fostului iubit - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Farmece dragoste. De ce sa nu faci vraji de dragoste fostului iubit

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Farmece dragoste. De ce sa nu faci vraji de dragoste fostului iubit
farmece dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - candles-3057011_1920

Farmece dragoste. Dragostea este magica, asa ca foloseste magia pentru a o atrage in viata ta.

Farmece dragoste. Unii dintre fostii iubiti pot fi enervanti. In special cei care inseala, mincinosii si mitocanii. Cu toate acestea nu este o idee prea buna sa-ti blestemi fostul, indiferent de cat de mult merita sa aiba ghinion in viata. Insa inante de a-i face farmece de dragoste, iata ce ar trebui sa stii.

Farmece dragoste. Energia este bine sa o folosesti pe tine

De ce sa-i dai energia ta lui? Asadar, te-a ranit. Te simti la pamant si ai vrea ca si el sa fie incercat de aceleasi sentimente. Totusi, pentru o perioada este ok sa fii coplesita de aceste emotii. Insa stii ce se intampla dupa o perioada? Consumi prea multa energie pe el in loc sa o folosesti in folosul tau. Farmecele sunt soar energie, o energie concentrata, focusata. Asadar, daca el nu se mai afla in universul tau, de ce continui sa-i trimiti energia ta? Mai bine ai folosi aceasta energie, dragostea si concentrarea pentru a te vindeca in loc sa te epuizezi incercand sa arunci pe el vibratii negative.

Este clar ca nu merita atentia ta. In plus, daca folosesti farmece pentru a-l readuce in bratele tale si cand dupa o lunga perioada obtii ceea ce vrei, insa gasesti pe cineva mai bun, ce zici? Ca totul a fost o pierdere de timp, nu-i asa?

Urmareste aici horoscop dragoste.

Farmece dragoste. Lipsa energiei negative = Energie pozitiva

In magie, ceea ce oferi vei primi inapoi. Oferi energie pozitiva, evolutiva care ia in calcul un scop mai inalt atunci exact asta iti va oferi si universul. Prin blestemarea iubitului interferezi nu doar cu liberul sau arbitru, ci si cu al tau. Daca ii doresti cuiva ghinion nu fi suprinsa ca tu sa experimentezi tot felul de intamplari negative. Doreste-i tot binele din lume; iarta, invata lectia si taie orice legaturi energetice pe care le-ai avea cu el. Ai incredere in proces. In acest fel esti cu un pas mai aproape de dragostea vietii tale.

Te mai poate interesa: Cea mai puternica rugaciune pentru dezlegare de farmece. Cand se rosteste si cum

Farmece dragoste. Nu bloca vibratiile pozitive

Nu impiedica intrarea energiei pozitive in viata ta prin dorinta ca altcineva sa aiba necazuri. Este ca teoria despre masina rosie. Daca cineva iti spune ca atunci cand esti pe strada sa numeri masinile rosii, vei incepe sa vezi doar masinile rosii. Vedem doar lucrurile pe care ne concentram. Asadar, daca te concentrezu doar pe pierderea fostului, atunci tot ce vei vedea doar lucrurile care iti reamintesc de el. Odata ce te vei concentra pe tine si vindecarea ta vor incepe sa-ti sara in ochi… oportunitatile. Aminteste-ti ca ai putea rata sansa vietii doar pentru ca ti-ai folosit energia pe o persoana care nu merita atentia ta.

Asadar, foloseste cartile sau lumanarile pentru a te vindeca nu pentru a blestema sau pentru a face farmece dragoste sau vraji de dragoste.

Sursa: horoscope.com

Foto: Pixabay.com

Data articol: 09/10/2021