Shop
Ultimele 100 de articole

Esti singur de multa vreme? Foloseste aceste trucuri feng shui ca sa se schimbe situatia

22 martie 2019, , Vizualizări:
feng shui dragoste - sfatulparintilor.ro - mayur-gala-487-unsplash

Capitolul dragoste din viata ta este departe de a fi pe placul tau? Poti folosi cateva trucuri feng shui prin care sa elimini energiile negative si sa atragi energia pozitiva.

Pentru a beneficia de energia pozitiva a Stelei Zburatoare 4 din feng shui (steaua iubirii) poti folosi urmatorii activatori:

– Doua statuete elefant: Pentru un mariaj cu noroc. Poti pune cele doua bibelouri pe birou, sufragerie sau in orice alt loc doresti cu exceptia bucatariei si baii;

– Rate mandarin: Pentru a avea un mariaj fericit (in cazul cuplurilor) sau pentru a-si gasi dragostea (in cazul velor singuri);

– Nod chinezesc de culoare roz: Promoveaza dragostea si relatiile de cuplu;

– O pereche de lebede: Asociata cu fidelitatea, loialitatea in mariaj si monogamia.

Foloseste aceste trucuri feng shui pentru a atrage dragostea in 2019.

 

1. Fa curatenie in dormitor

Daca dormitorul tau este dezordonat, fluxul de energie va fi slab slab si incetinit. Tocmai de aceea, trebuie sa faci curatenie in dormitor pentru ca energia sa circule nestingherita, astfel incat sa aduca in viata ta amoroasa toate lucrurile pozitive pe care le doresti. Odata ce ai facut curat, foloseste un clopotel sau bate din palme pentru a elimina energia blocata si sa lasi fluxul energetic sa circule.

2. Elibereaza un spatiu din dormitor

Daca vrei sa-ti gasesti jumatatea sau ca actuala relatie sa devina mai serioasa si sa se indrepte spre casatorie, trebuie sa faci loc in dormitorul tau pentru inca o persoana. Daca dormitorul si sifonierul sunt ticsite cu lucrurile tale, pune-ti in gand sa scapi de unele dintre obiecte. Dupa ce ti-ai atins obiectivul admira rafturile goale si imagineaza-ti ca se vor umple cu lucrurile jumatatii tale.

3. Foloseste puterea ratelor mandarin feng shui

Daca vrei sa ai o viata amoroasa plina de noroc, un mariaj minunat si sa atragi doar energii pozitive, trebuie sa pui aceste rate in partea de sud-vest a dormitorului.

4. Nu pastra obiecte care iti amintesc de relatii amoroase nefericite

Scapa din casa si mai ales din dormitor de toate lucrurile care i-au apartinut unui fost partener. De asemenea, elimina orice scrisori, fotografii ori alte lucruri care iti aduc aminte de o relatie care s-a terminat prost. Toate aceste obiecte nu-si mai au locul in casa ta.

5. Elimina orice reprezentare negativa

Imaginile si obiectele din jurul tau iti pot afecta viata mai mult decat ti-ai putea imagina. Elima orice picturi, sculpturi sau fotografii care reprezinta situatii negative, singuratate, tristete, razboi, lupte etc. Acestea nu fac decat sa atraga energii negative si sa genereze o atmosfera tensionata in viata ta amoroasa.

6. Deschide-te catre iubire

Asigura-te ca usa de la intrarea, cat si cea a dormitorului tau se pot deschide larg si cu usurinta, fara sa aiba lucruri care le blocheze. In acest fel, ii permiti fluxului energetic sa circule usor si sa-ti intensifice viata amoroasa.

7. Elibereaza calea pentru energia Chi

Mergi incet de la usa principala catre dormitor si imagineaza-ti ca esti un rau al energiei Chi. Priveste si fii atent la orice obiect sau piesa de mobilier care ar putea bloca energia Chi si apoi scapa de ele. Apoi, fii atent la lumina si asigura-te ca niciun coltisor din acest drum nu ramane intunecat.

8. Muta patul

Daca una dintre marginile patului atinge peretele, persoana care doarme acolo s-ar putea simti inchis sau blocat intr-o relatie. Daca este posibil muta patul astfel incat ambele parti ale sale sa se afle la o distanta egala de pereti. Pozitia ideala ar fi in partea opusa usii insa nu perpendiculara pe ea. Daca nu poti vedea usa cand stai in pat atunci pune o oglinda pe perete astfel incat sa poti vedea usa holului.

9. Nu face sport in dormitor

Nu exersa si nici nu tine echipamentul de sport in dormitor. Efortul pe care il faci in timpul exercitiilor fizice va fi transferat in viata amoroasa. Si, cu siguranta, nu-ti doresti ca relatia ta sa aiba nevoie de un efort sustinut pentru a functiona.

10. Trebuie sa ai intentii clare

Fa colaje cu imagini care reprezinta ideea ta de romantism si armonie. Pune-le intr-un loc de unde sa le vezi in fiecare zi. Daca esti deja implicat intr-o relatie, roaga-ti jumatatea sa faceti impreuna colajul – in acest fel iti stabilesti clar intentia de a construi impreuna un viitor stralucitor si fericit.

Sursa: thechinesezodiac.org

Photo by Mayur Gala on Unsplash

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.