Shop
Ultimele 100 de articole

Despre barbati: Ce nu-ti spune partenerul

08 noiembrie 2013, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Despre barbati: Ce nu-ti spune partenerul

Intotdeauna s-a spus despre femei ca reprezinta cel mai frumos lucru de pe pamant, dar si un mister impenetrabil pentru barbati. Ei bine, si reciproca este la fel de valabila. Cand este vorba despre barbati, femeile se gasesc in aceeasi situatie: sunt greu de descifrat. Poate si pentru faptul ca de obicei spun ceea ce gandesc si sensul cuvintelor este chiar cel evident. Nu degeaba cei mai buni negociatori vin din randul reprezentantelor sexului frumos care sunt mult mai atente la nuante decat la sensul ad-literam al vorbelor. Insa acum vorbim despre barbati si ce nu le spun ei partenerelor.

 

 

 

Femeile spun despre barbati ca nu-si exprima sentimentele

Cand ne ziceti ca nu vorbim cu voi sau ca nu ne deazvaluim voua, am dori sa stiti cat de greu ne-a fost, de-a lungul anilor, sa ne stapanim dorintele, durerile, temerile sau vulnerabilitatile pentru a nu iesi din tiparele masculinitatii. Cateodata nu ne deschidem pentru ca ne este teama de ce vom gasi acolo. De asemenea, ne temem ca ne veti vedea asa cum suntem in realitate cu toate slabiciunile noastre si nu ne veti mai place.

Barbatii comunica, insa femeile chiar nu vor sa priceapa ca unele lucruri sunt simple. Rar ne folosim de jocuri: nu suntem atat de sofisticati.

 

 

Femeile cred despre barbati ca nu sunt sensibili

Tanjim dupa imbratisarile voastre si suntem innebuniti dupa tinutul de mana. Poate chiar mai mult decat voi. Suntem la fel de emotionati cand este vorba despre sex ca si voi: indiferent de ce ati auzit voi. Corpul vostru ramane un mister total pentru noi si nimeni n-a incercat sa ni-l dezvaluie. Chiar si cand am ajuns sa cunoastem corpul unei anumite femei, fiecare corp este diferit. Ne este frica ca nu v-am putea satisface sexual de vreme ce nimeni nu ne-a spus cum sa ne descurcam cu sentimentele de insecuritate, care ne fac sa va invinovatim  pe voi daca dam gres. Trist, dar adevarat.

 

 

Femeile spun despre barbati nu sunt atenti

Suntem nesiguri cand este vorba despre cum aratam si ce credeti despre noi si suntem incantati cand faceti lucruri marunte pentru noi precum prepararea cafelei sau cumpararea unei carti bune. Am fost obisnuiti sa nu ne dezvaluim aceasta latura in fata femeilor, insa ea exista.

 

 

Femeile cred despre barbati ca nu sunt recunoscatori

Suntem disperati ca sa va multumim pentru ca stim ca sunteti de departe mai frumoase si mai sexi decat vom admite noi vreodata si chiar suntem fericiti ca va place de noi. Recunosatem insa ca nu stim motivul pentru care o faceti. Ne salvati in fiecare zi chiar daca nu o spuneti cu voce tare, insa de ce nu si asa? Lasati-va descoperite si spuneti-ne cum ati vrea sa fiti iubite, aratati-ne cum sa va privim cu adevarat. (sursa: oprah.com)

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.