Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi
femeile le urăsc la bărbaţi - sfatulparintilor.ro - Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

Când este vorba despre bărbaţi şi de modul în care aceştia aleg să rezolve unele probleme foarte multe femei se declară enervate. Şi nu de puţine ori, atunci când vorbesc despre bărbaţii lor, femeile nu pot să înţeleagă de ce aleg să facă un anumit lucru despre care ştiu de la început că va fi sortit eşecului.

Vă prezentăm în continuare 9  lucruri care le scot din minţi pe femei:

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

 

 

Despre bărbaţi # 1: Egoul imens

Femeile spun că nu înţeleg de ce nu pot opri maşina şi să întrebe dacă merg în direcţia greşită decât după 40 de kilometri. Ca şi cum n-ar fi mai uşor să întrebe de la început şi astfel să salveze timp, bani şi energie.

 

 

Despre bărbaţi # 2: Memoria selectivă

Cum să nu se enerveze femeile când observă că soţul îşi aduce aminte câte faulturi neacordate a avut echipa favorită în derbiul de anul trecut, însă uită ziua de naştere a partenerei sau de o aniversare importantă şi nu cumpără cadouri.

 

 

Despre bărbaţi # 3:  Holbarea la sânii altor femei

Acesta este cu siguranţă unul dintre cele mai enervante obiceiuri ale bărbaţilor: să fixeze sânii altor femei în timp ce se află alături de soţie. Femeile cred că acest comportament este din cale afară de nepoliticos.

 

 

Despre bărbaţi # 4: Leneşii

Mulţi dintre bărbaţi spun că sunt de acord cu egalitatea dintre bărbaţi şi femei însă „uită” să-şi ajute soţiile în treburile gospodăreşti.

 

 

Despre bărbaţi # 5: Posesivitatea dusă la extrem

Este adevărat că bărbaţii sunt posesivi, iar acest lucru le enervează pe femei. Urmaşele Evei văd posesivitatea ca pe o dovadă de insecuritate, contrară imaginii pe care vor bărbaţii să o transmită: de persoană sigură pe forţele proprii.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 01/09/2018