Shop
Ultimele 100 de articole

De ce pleacă bărbaţii de acasă. 7 motive pe care toate femeile trebuie să le cunoască

11 iunie 2021, , Vizualizări:
De ce pleacă bărbaţii de acasă

Despre bărbaţi se spune că sunt greu de înţeles de către femei pentru că, în general, văd altfel lucrurile. De altfel, niciunul dintre sexe nu se poate lăuda că îl cunoaşte în profunzime pe celălalt. De secole, se spune că femeia este un mister imposibil de descifrat, însă şi despre bărbaţi a început să se creadă la fel, cel puţin din punctul de vedere al femeilor.

Multe dintre reprezentantele sexului frumos încearcă să înţeleagă motivul pentru care au fost părăsite şi oricât îşi storc creierul nu găsesc nici unul.

Cauzele pentru care bărbaţii îşi lasă, uneori, soţiile sunt numeroase. Însă, în următoarele paragrafe, vom analiza top 7 motive pentru care bărbaţii iau o asemenea decizie:

De ce pleacă bărbaţii – motivul # 1:  Pentru că înşală

Acesta este una dintre cauzele pentru care bărbaţii aleg să-şi mute domiciliul: îşi înşală soţia. Totuşi, nu înseamnă că orice bărbat are o aventură, sau că acesta este principalul motiv pentru care pleacă de acasă, însă existe suficient de multe cazuri de bărbaţi care şi-au părăsit soţia pentru amantă, aşa că trebuie amintit. Dacă îţi suspectezi soţul, du-te la el, vorbiţi şi încearcă să rezolvaţi lucrurile.

De ce pleacă bărbaţii – motivul #2: Lipsa de onestitate

Unui bărbat îi place să ştie că se poate baza pe soţia sa. Tocmai de aceea, daca bărbatul începe să creadă că soţia sa îl minte, lucrurile încep să se deterioreze, iar relaţia lor are de suferit. Nu contează că este vorba despre un lucru mărunt sau unul mare. Pentru el ascunderea adevărului înseamnă comportament lipsit de onestitate, iar o asemenea persoană nu merită să rămână alături de el. Spre exemplu, dacă îl minţi în legătură cu vârsta ta sau îi ascunzi ceva legat de trecutul tău, nimic nu va mai fi la fel după aflarea adevărului. Tocmai de aceea este atât de important sa fii sinceră cu el.

Citeste si: Sotul recunoaste ca a inselat-o cu sora ei. Raspunsul nevestei merita citit!

De ce pleacă bărbaţii – motivul #3: Gelozia

Dacă soţia este nesigură de sentimentele pe care bărbatul le are pentru ea şi, constant, încearcă să-l facă gelos, pentru a-şi demonstra sieşi că o place mult, poate fi motivul pentru care el a ales să pună punct relaţiei. Bărbaţilor le place securitatea într-o  relaţie, iar dacă soţia sa încearcă mereu să-l facă gelos, se poate crea şi acumula foarte multă tensiune. Prin urmare doamnelor, lăsaţi gelozia deoparte şi încercaţi să vă securizaţi relaţia.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.