Shop
Ultimele 100 de articole

De ce femeile plinuțe îi fac pe bărbați mai fericiți

08 februarie 2018, , Vizualizări: ...
femei plinute
Un bărbat este fericit alături de o femeie care îl iubește, îl respectă și îl înțelege. Totuși, un nou studiu condus de departamentul de psihologie al Universității Naționale din Mexic a ajuns la concluzia că bărbații care sunt într-o relație cu femei plinuțe sunt de zece ori mai fericiți față de cei care sunt într-o relație cu femei slabe.
Deși ai crede că formele femeilor plinuțe sunt cele care îi fac extrem de fericiți, se pare că adevărul este altul. Ești curioasă cum pot femeile cu forme să își facă partenerii fericiți? Află mai jos!
Iată de ce femeile plinuțe îi fac pe bărbați mai fericiți!
Potrivit studiului menționat mai sus, se pare că bărbații zâmbesc mai mult în compania unor partenere plinuțe și tind să rezolve probleme mai rapid cu ajutorul acestora. Cu așa partenere amuzante și descurcărețe alături, nici nu este de mirare că reprezentații sexului tare preferă să rămână o viață întreagă alături de perechea lor!
Numărul în plus de kilograme vine cu o serie de efecte pozitive, printre care se află și faptul că aceste femei pot să anticipeze nevoile jumătății lor și să le satisfacă toate dorințele. Sunt mult mai atente la sentimentele celui drag și tind să țină cont mai mult de starea partenerului lor, față de femeile slabe.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu