Cum iti inseli partenerul fara sa stii - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum iti inseli partenerul fara sa stii

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » Cum iti inseli partenerul fara sa stii
Cum iti inseli partenerul fara sa stii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bicycles-1867046_1920

Sa iti inseli partenerul nu inseamna doar sa ajungi sa ai relatii intime cu altcineva. Tradarea poate veni si din alte gesturi sau actiuni care produc la fel de mult rau, uneori, chiar fara sa-ti dai seama.

Iata cum iti inseli partenerul de viata fara sa stii.

Faci confidente unui membru al sexului opus

Cand incepi sa te destainui cuiva de sex opus nu faci decat sa te pui intr-o pozitie vulnerabila. Poate parea in regula, la prima vedere. Pana la urma tu ai nevoie de un umar pe care sa plangi. Insa daca ai o problema vorbeste cu jumatatea ta. Ea iti poate oferi cel mai bun umar pe care poti plange. Daca asta nu este o optiune viabila pentru tine atunci apeleaza la un prieten apropiat, o ruda sau un terapeut. Nu merge la cineva care ar putea considera un astfel de gest ca o invitatie pentru intimitate. Chiar daca nu incepe astfel, cel mai adesea are acelasi rezultat. Tocmai de aceea este o forma de infidelitate.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Sa vorbesti urat despre partenerul/a ta

Cand esti un adevarat prieten pentru cineva nu vorbesti niciodata urat despre el/ea cand nu este de fata. Sotul/ia ta este cel mai bun prieten/a si ultima persoana la adresa careia sa spui lucruri negative. Daca te-a suparat vorbeste cu el/ea si dezvaluie-i ce te-a deranjat. Cand vorbesti cu altii despre el/ea spune doar lucrurile frumoase. Asa inseamna sa-i fii credincios/oasa. Singura exceptie de la regula o constituie abuzul. Daca se intampla ar trebui sa-l dezvalui celui/ei mai bun/e prieten/e, rudelor si politiei. Trebuie sa ai grija de tine.

Te mai poate interesa: 9 sfaturi pentru cei care insala sau sunt inselati

Sa te imbraci pentru a atrage atentia cuiva, alcuiva decat partenerul/a ta

Daca te imbraci bine pentru altcineva este nevoie sa-ti reexaminezi motivele. Incercarea de a atrage pe cineva purtand haine sexy este inca o modalitate de a o lua pe drumuri gresite.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 13/06/2021