Shop
Ultimele 100 de articole

Cei mai buni SOTI din zodiac. Verifica daca esti pe lista!

09 iulie 2018, , Vizualizări:
cei mai buni soti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - ring-2407552_1920

Unele zodii sunt de casa, in timp ce altele refuza sa-si ia angajamentul. Tu de care parte a baricadei te afli? Verifica aici!

 

Acestia sunt cei mai buni soti ai zodiacului, in ordine inversa.

 

 

12. Sagetator

Sagetatorul este asociat cu infidelitatea, gratie spiritului sau aventuros. Sagetatorului ii place aventura, ii place sa calatoreasca, sa citeasca si sa fie liber. Sagetatorii nu sunt soti dezastruosi pentru ca sunt oameni rai. Ci mai degraba, se hotarasc mai greu sa-si asume responsabilitati si sa isi ia angajamente.

 

 

11. Varsator

Varsatorii sunt persoane hotarate si ambitioase, ceea ce ii face parteneri mai dificili. Petrec foarte mult timp dedicandu-se muncii lor. Se simt foarte bine in casnicii cu parteneri la fel de ambitiosi ca si ei.

 

 

10. Taur

Taurul este foarte incapatanat. Fie se face ca el, fie renunta. In plus, are standarde foarte ridicate si cu greu accepta pe cineva care nu face fata rigorilor sale. Altfel, taurii sunt soti iubitori si loiali.

 

 

9. Leu

Leii sunt persoane iubitoare si dragastoase, gata oricand sa-si arate sentimentele. Insa, ca sa ajungi la inima lor trebuie sa treci o multime de teste. Cateodata devin agresivi si greu de multumit. Nu e usor sa le fii alaturi.

 

 

8. Berbec

Relatia cu un Berbec este excelenta. Dar pana ajungi la excelenta ai mult de tras. Berbecul este foarte incapatanat, vrea sa preia conducerea, sa isi impuna punctul de vedere.

 

 

7. Fecioara

Barbatii Fecioara sunt soti foarte buni, insa pana ajungi sa le indepartezi “straturile” ca sa ajungi la sufletul lor trece multa vreme. Sunt soti amuzanti, iubitori, de casa. Dar pot deveni si paranoici, obsesivi. Gandesc un lucru de o suta de mii de ori.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.