Shop
Ultimele 100 de articole

Cât de compatibilă ești cu cineva din aceeași zodie ca tine

13 mai 2018, , Vizualizări: 2,189
Cât de compatibilă ești cu cineva
O relație cu o persoană din aceeași zodie ca tine poate fi destul de înfricoșătoare, deoarece îl vei vedea pe cel drag ca pe o oglindire a ta. Atât trăsăturile pozitive, cât și cele negative te vor face să vezi această relație ca fiind una destul de problematică. Totuși, nu toate compatibilitățile cu aceeași zodie sunt la fel.
De exemplu, Racii pot avea o relație destul de reușită și se pot simți extraordinar de bine împreună. Vărsătorii, pe de altă parte, sunt cei mai buni prieteni într-o relație, însă le lipsește pasiunea. Despre Lei putem spune că sunt într-o continuă cursă după atenție și nu pot lega o relație de lungă durată. Ești curioasă care sunt compatibilitățile în cuplurile în care partenerii sunt în aceeași zodie? Află mai jos!
Iată cât de compatibilă ești cu aceeași zodie!
Berbec
Un Berbec cu un alt Berbec poate fi o combinație destul de problematică. Ambii parteneri sunt impulsivi, vor să se facă lucrurile exact ca ei și tind să dea vina unul pe celălalt atunci când se întâmplă ceva. Partea bună a acestei relații este că știu cum să se împace, iar pasiunea dintre ei îi face să fie un cuplu activ și amuzant.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu