Shop
Ultimele 100 de articole

Căsătorită, dar îndrăgostită de alt bărbat…

28 februarie 2019, , Vizualizări:

Există mai multe motive pentru care o femeie căsătorită poate ajunge să fie îndrăgostită de alt bărbat. Sentimentele sunt mai greu de ținut în frâu, dar, dacă te afli în această situație, cel mai bine ar fi să nu acționezi după ele.

De cele mai multe ori, îndrăgosteala trece, iar tu rămâi cu al tău soț. Totuși, faptul că ești îndrăgostită de alt bărbat semnalează anumite probleme în relația voastră. Dacă până acum ai avut o căsnicie bună, merită, mai bine să te concentrezi asupra lor și să vezi ce poți face. Motivele pot fi multe: lipsa romantismului, plictiseala, neglijența, lipsa ajutorului.

De ce ai ajuns să fii îndrăgostită de alt bărbat

”Platonică sau nu, faptul că ești îndrăgostită de alt bărbat semnalează și anumite probleme în căsnicia voastră. Dacă e vorba de plictiseală sau alte lucruri care ar putea să funcționeze dacă v-ați da puțin silința, mai bine nu dai „vrabia din mână”. Soluția nu e să schimbi partanerul. În foarte multe cazuri, aceleași dificultăți apar și în noile relații, așa că nu vei face decât să te confrunți cu ele mai devreme sau mai târziu. Pune pe hârtie nemulțumirile tale și găsește o cale de a le rezolva”, este de părere psihoterapeutul Cristina Ion-Rădulescu.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.