Shop
Ultimele 100 de articole

Casatoria are mai multe beneficii decat ti-ai fi inchipuit! Afla10 motive serioase sa renunti la burlacie

21 iunie 2018, , Vizualizări: 3,217
sfatulparintilor.ro - casatorie obiceiuri

Casatoria aduce mai multe beneficii decat ti-ai fi inchipuit. Pe langa faptul ca vei avea o sanatate mai buna si vei largi bugetul familiei, casatoria are multe alte plusuri pe care le vei regasi mai jos.

  

 

Motivul #1

Barbatii casatoriti prezinta mai putine riscuri sa incalce legea. Traiul intr-o familie intacta, fericita, scade sansele de a deveni infractor. Adultii si tinerii crescuti in familii casatorite prezinta o probabilitate mai mica sa aiba de-a face cu politia comparativ cu cei proveniti din familii monoparentale. Adolescentii care traiesc in familii casatorite au sanse mai mici sa inceapa sa fure decat cei din alte structuri familiale. De asemenea, adolescentii din prima cetegorie comit mai putine acte de violenta si, in plus, nu se bat precum din familii destramate.

 

Motivul #2

Adolescentii din clasele 7-12 care traiesc alaturi de parintii lor casatoriti fug mai rara de acasa decat colegii lor care provin din alte structuri familiale.

 

Motivul #3

Atunci cand se cearta membrii cuplurilor casatorite sunt mai putin predispusi sa reactioneze fizic – sa loveasca, sa impinga ori sa arunci cu diverse obiecte – decat cei care coabiteaza.

 

 

Motivul # 4

Barbatii si femeile casatorite, diagnosticati cu cancer, au o rata de supravieturie mai mare. De asemenea, persoanele casatorite au sanse mai mici sa moara dupa ce au suferit un atac de cord. Oamenii casatoriti au o rata a decesului mai scazuta – in cazul unui accident, boli sau autoaccidentare. Cu cat este mai lung mariajul cu atat este mai scazut riscul mortalitatii.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu