Shop
Ultimele 100 de articole

6 lucruri pe care barbatii ar trebui sa le stie despre femei

03 iunie 2013, , Vizualizări:

Femeile, eternul mister. Sunt multe vorbe de duh in ceea ce le priveste. Ca sunt complicate sau dimpotriva prea simple, ca sunt prea sensibile sau prea puternice, ca sunt mai putin hotarate sau prea ambitioase. Sau poate toate la un loc. Iata 6 lucruri pe care barbatii ar trebui sa le stie despre femei, adunate de catre editorii revistei Esquire, din citatele unor doamne celebre.

 

 

1. „Stim despre un barbat daca este bun sau nu la pat dupa felul in care danseaza. Asta nu inseamna ca trebuie sa va frecati de fundul nostru. Pur si simplu ne dam seama dupa ritm, ingeniozitate si bucuria de a trai dansul”. – Leslie Mann, actrita.

 

 

2. „Sunati-ne imediat! Stim de regula aia cu „Mai vorbim peste 3 zile”, dar nu mai functioneaza. Imbatranim si nu ne arde sa pierdem vremea. Daca asteptam prea mult s-ar putea sa ne pierdem interesul”. – Christina Applegate, actrita.

 

 

3. „Chiar daca suntem legate la ochi, purtam ochelari de soare si e miezul noptii, tot ne vom da seama ca faci ochi dulci altei femei”. – Maria Bartiromo, prezentatoare CNBC.

 

 

4. „Si noua ne e teama de angajamente. Chiar daca va inchipuiti ca ne stoarcem creierii sa gasim modalitati de a va face sa ne luati de neveste, sa stiti ca si noua ne plac independenta si autonomia.  Si nici noi n-am vrea sa renuntam prea usor la fanteziile cu modelele de la Calvin Klein”. – Maria Bello, actrita.

 

 

5. „Contactul vizual ar trebui sa dureze 0.28 de secunde. O scurta ocheada are efectul cel mai mare. Tratati-ne ca pe soare in timpul eclipsei!” – Saira Mohan, fotomodel.

 

 

6. „Femeile sunt obsedate de felul in care arata inca de la nastere. Nu e o alegere, e o boala. Cand am o zi proasta si ma uit in oglinda, imi vad alter-ego-ul meu cu 5 kg in plus. O cheama Bertha. Intr-o zi si mai proasta, Bertha isi  vede in oglinda alter-ego-ul ei mai gras cu 11 kg:  Brian Dennehy” (n.r. – Brian Dennehy este un cunoscut actor american)”. – Alyssa Milano, actrita.

 

Foto: dreamstime.com

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.