ATENTIE, DOAMNELOR! Un barbat care tine la voi va face aceste 8 lucruri - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ATENTIE, DOAMNELOR! Un barbat care tine la voi va face aceste 8 lucruri

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » ATENTIE, DOAMNELOR! Un barbat care tine la voi va face aceste 8 lucruri
semne ca te iubeste

Cum sa va dati seama daca un barbat tine sau nu la voi? Atentie, doamnelor! Un barbat care face aceste lucruri pentru voi, le face pentru ca va iubeste.

 

1. Isi face timp pentru tine

Daca barbatul cu care esti implicata intr-o relatie petrece timp cu tine, nu intarzie la intalniri decat in cazuri exceptionale, este semn clar ca tine la tine. Cu cat il interesezi mai mult, cu atat va vrea sa stea mai mult cu tine.

 

 

2. Comunica

Un barbat care vrea sa stea in permanenta legatura cu tine, care iti trimite mesaje si se intereseaza ce ai mai facut in ultima vreme, este un barbat care se gandeste constant la tine. Si de ce ar face-o daca nu te-ar iubi.

 

 

3. Planurile lui de viitor te includ si pe tine

Planurile de viitor ale iubitului lui te includ si pe tine? Iata un semn bun. Inseamna ca te vede langa el si peste 3 luni si peste 10 ani.

 

 

4. Isi aminteste detalii marunte despre tine

Da, un barbat care te place isi va aminti ca i-ai spus acum trei saptamani ca iti place vinul rosu sau berea bruna. Va sti care sunt florile tale preferate si ti le va aduce la aniversare.

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 23/10/2018