Shop
Ultimele 100 de articole

Aceste greseli iti vor distruge casnicia. Incet, DAR SIGUR!

30 iunie 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro - Semnale de alarma - pixabay_com

In zile noastre procentul relatiilor fericite si de durata este mai scazut decat al divorturilor si al mariajelor nefericite.

Este clar ca mariajul pur si simplu si-a pierdut magia si credibilitatea. Pentru tinerele generatii este mai dificil decat oricand sa ramana intr-o relatie pe termen lung.

Insa, un mariaj de calitate este esential pentru o viata lunga si sanatoasa a oricarei persoane. Este important pentru ambii parteneri sa se inteleaga reciproc.

 

Iata cele mai intalnite greseli care distrug o casnicie.

 

 

  1. Asteptarea ca partenerul sa se schimbe de dragul tau

Un lucru e sigur: nicio fiinta umana nu este perfecta. In cazul in care te astepti ca partenerul sa se schimbe potrivit asteptarilor tale, atunci acest lucru inseamna o problema imensa pentru relatia voastra. Chiar daca unul dintre parteneri promite ca se schimba de dragul fiintei iubite, nu inseamna ca se va schimba potrivit asteptarilor celuilalt. Cel mai bine este sa accepti jumatatea asa cum este, cu exceptia unor obiceiuri cu adevarat rele.

 

 

  1. Dorinta de a castiga fiecare disputa

Oamenii lupta pentru a demonstra ca au dreptate, ceea ce, de cele mai multe ori, este egoul lor care incearca sa domine. Cand te afli intr-o asemenea situatie, cel mai bine este sa-ti spui punctul de vedere si sa vii cu o solutie care sa rezolve problema.

 

 

  1. Sa permiti ca o a treia persoana sa intervina

Este una dintre cele mai intalnite greseli facute de cuplurile moderne. Cand o a treia persoana interfereaza, lucrurile se inrautatesc. Nu poti sti daca persoana respectiva este suficient de matura pentru a rezolva problemele voastre. Cel mai bine este ca tu si partenerul sa va rezolvati singuri problemele. Cu o singura exceptie: atunci cand apelati la ajutor specializat, psiholog, consilier marital etc.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.